Jump to content
PirateClub.hu

Belami18

Veterán
  • Pontszám

    380
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

2,002 profil megtekintés

Belami18's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Nekem mindig összel szoktak jönni a dolgok, nyáron meg majdnem megesz az unalom. De inkább áldozok fel 3hónapot 9jó hónapért, mint fordítva.
  2. metal4ever : tényleg ne akadj fenn ezen a jó fiú, rossz fiú témán. Legyél rossz fiú, nem azért mondom a grave_man-ek is igaza van elfog jönni a lány aki olyannak fog szeretni, amilyen vagy, de ha nem változtatsz magadon, akkor akár 10év múlva lesz valakid. Ezt most nem bunkóságból írtam, hanem baromi nagy verseny folyik a csajozás terén, átlag csajokat napi rendszerességgel 4-5en fel szeretnék szedni, most is buliba volt 1 csaj akivel megismerkedtem neki volt 1 barátnője (lehet én vagyok csak ennyire a külsőség megszállottja, de akkor is olyan hasa volt mint aki 2hónapos terhes, de nem volt az. Ennek ellenére igy is körberajongta 1-2 pasi na meg azt a csajt is akivel én beszélgettem. Ebből a példából szerettem volna kihozni, hogy lehet várni a csodára, de nem érdemes, és egyszerre több csajt kell füzni, mert nagyobb az esély. Meg ha már van akit lehet füzni, nem szabad sok időt elpazarolni rá, hónapokat, maximum 1hetet, mivel valakinek összejön 1este alatt ami másnak hónapok alatt, és az alatt az idő alatt mennyi kimaradt lehetőség van, tehát ez egy ilyen játék
  3. Én most Fifi pártját fogom, teljesen igaza van. Azért nem jó csak 1 kiszemelttel foglalkozni, mivel minden energiádat leköti, plusz ha nem jön össze akkor baromi rosszul leszel tőle, viszont ha van 5-6 csaj akinek teszed a szépet és a jót, azok közül 1 nem jön össze nem történik semmi ott a többi, akinél lehet valami. Szóval nem elvetendő ötlet, én magam részéről nem foglalkozok kiszemeltekkel, egy dolog miatt, és emiatt meg lehet kövezni, de ha van 1 kiszemelt, magától érthetődik, hogy magas irányában a vonzalmi szint, ettől lesz az az érzés, hogy az igazinak véljük. Tehát kevesebb energiával is lehet csajt szerezni, és ha még jó csajt is szerzel, magas vonzalmi szint miatt elfogod hinni, hogy ő az igazi, még ha nem is, szóval akkor nem mind1.
  4. Fifi emlékszel mikor kb fél éve pont ezt mondtam, hogy ha felkerülsz pestre ez lesz? Amugy pest nagyon jó hely, szépek a lányok és hasonlók. Az viszont, hogy nem emlékszel csajra, hát én is voltam már úgy, általában akiket egyszer látok, azokra nem nagyon szoktam emlékezni. Buliban is volt már odajött hozzám a csaj aztán lepuszilt, én meg tudtam, hogy valahonnan ismerem, csak nem tudtam honnan, azért még is csak ciki, hogy megkérdezem, hogy ki vagy. De én komolyabban nem veszem magamra, hogy nem tudom , hogy ki kicsoda.
  5. Érdekes csaj mindenesetre, én a helyedben megpróbálnék kiszeretni belőle, ahogy látom szeret a pasikkal játszani. Meg hát ahogy leírtad, nem túl tisztességes a csaj, mi a garancia, hogy nem ha összejönne, nem csinálná ezt veled, nekem is volt hasonló csajom, és jó tanácsként mondom, hogy menekülj míg tudsz.
  6. Vannak jelek persze, ilyenek , ha beszélgetés közben hozzád ér, érdeklődik felőled, belekérdez dolgokba, nevet még a gyenge vicceiden is, kivétel ha amúgy is idióta szegény, meg ha ott akarod hagyni, akkor könyörög, hogy ne hagyd ott, meg hát már 1 mosolyból le lehet vágni, hogy hogy állsz a csajnál, tehát ilyenekre érdemes odafigyelni.
  7. Belami18

    Jó fiúk, rossz fiúk

    Simpson családban időgépes részben mondta Bart majd találok 1 csajt, aki magamért fog szeretni, aztán professzor hozzátette, és Bart meg is találta 83évesen, majd közvetlen utána szívrohamban meghalt. Ez persze morbid példa volt, lehet hogy találni fogsz, olyan csajt, aki kicsit visszahuzódó , csak keresni kell. Bár hozzátenném, 16évesen én is igy gondolkodtam, meg még akkor kedves , naiv , csendes fiú voltam, mostanra viszont teljesen ellentéte vagyok az akkori énemnek, szóval még nem kell teljesen elkeseredni. Van idő még felnőni , és élvezni az életet.
  8. Belami18

    Jó fiúk, rossz fiúk

    Nem kell semmit megjátszani, csak kicsit fel kéne pörögni, érdekesebbnek lenni, valami hobbi által, és ezáltal picit nőnek az esélyeid, de kicsi ruhatár változtatás sem árthat. Mondjuk az , hogy csendes vagy, hát lányok ritkán vannak oda csendes fiúkért, a rosszfiú meg relativ, barátnőm szerint is azért jobb 1 rossz fiúval lenni, mert ők érdekesebbek, mint a jobbak. Engem se a kedvességemért szeretnek, bár ő mégis aranyosnak tart, tehát nem az a lényeg,hogy valaki jó vagy sem, hanem, hogy vonzó vagy sem
  9. Belami18

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Hát ne úgy kezdd, hogy hello, szia talizzunk, mert így nem lesz hosszú a beszélgetés, első körben beszélgessetek bármiről, csak , hogy felmérd, hogy van e miről beszélgetnetek, aztán beszélgetés végén mondhatod, hogy mit szolna 1 személyes találkozóhoz például csütörtök v péntek 4óra fele? 2időpont közül csak tud választani, és nehezebb nemet mondani rá.
  10. Nos , ne vegye ez el az életkedved, vannak ilyen csajok, nem is 1, néha csalodni kell, aztán abból újra felépülni. De gondolj bele lehetett volna rosszabb is, ha már összejöttök és akkor csinálja. Vannak normális csajok is, akik nem csinálnak ilyeneket, de nehéz őket megtalálni, de ne add fel.
  11. Belami18

    Csajozós Dumák

    Ezt már én is mondtam csajnak, viccnek tök jó. Jobb lesz tőle a hangulat mindenképpen, mellét is meglehet fogni hasonló dumával, csak nem 10perces beszélgetés kell hozzá, meg nem árt kicsi ismertség hozzá.
  12. Szerintem verd ki a fejedből, meg hát úgy nem lehet neki állni, hogy nem szeretném elrontani a dolgokat, alapszabály, hogy megszerezz 1 csajt, fel kell vállalni, hogy lehet, hogy elveszted, de hát valamit valamiért.
  13. Mindenképpen kell puszi, ha a kezét nyújtja akkor meg főként kell puszit adni, az ilyen beugró teszt a csajoknál, én mindig azt mondom, ha puszit sem akarna adni, akkor miért várhatnál el tőle többet? Tehát mindig gondolj erre, mielőtt kisebb dolgokon gondolkodnál.
  14. Belami18

    Szeret vagy Nem Szeret?

    Szerintem nem túl hihető a médium keret, alapvetően nem rossz dolog, csak hihetetlenül hangzik. Én magam részéről ugy vagyok, hogy igaziból van 1 stilusom, amin nem nagyon akarok változtatni, csak azért nem változtatok rajta, hogy bejöjjön 1 csajnak, mert ha összejönne 1 kapcsolat, ugyis kiderülne milyen vagyok, és végig játszani magamat, csak azért baromi nehéz, az elején derüljön ki inkább, és akkor nem lesz meglepetés.
  15. Belami18

    Ötletek A Fórumhoz

    Az ötletek a forumhoz, minden beletartozik, ami a forumon van.
×
×
  • Create New...