Jump to content
PirateClub.hu

nimtom

Veterán
  • Pontszám

    452
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

nimtom's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. nimtom

    Piszkáld egy kicsit a pingvint!

    Hát ez hatalmas, ha rossz kedvem lesz, tuti újra megnézem :lol: :lol:
  2. nem térek magamhoz a röhögéstől :lol: :lol: a 60-as, az nagyon kemény
  3. nimtom

    Meglepi a óra alatt!

    az a legjobb, hogy olyanok is írtak, akik nem szeretik a pókokat...
  4. nimtom

    5 másodperces Titanic

    Nekem is, de nézzétek meg oldalt az ajánlásokat! Azok is jók.
  5. nimtom

    Humorolimpia

    látom mindenkinél az utolsó viszi a prímet.
  6. nimtom

    Miért is "nyert" Hamilton?

    Hát ez komoly. Jó poén.
  7. nimtom

    Kudarc

    Igazad van, hogy a kommentek alapján egy valós történetről van szó, de egyelőre még senki sem tudja 100%-ig biztosan azt, hogy ez csak egy szimpla karikatúra, ami olyan jól sikerült, hogy megfelel a valóságnak szinte teljes mértékben, vagy ez maga a valóság úgy ahogy van. Pl.: karikatúra: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". maga a valóság: - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". (sajnos tényleg vannak ilyen hülye amerikaiak)
  8. nimtom

    így kell kocsit mosni:DDDD

    hát ez naggyon durva, de az is, amit narancs00 linkelt be, ahol a hapi már tényleg maga az ördög a kocsimosásnál volt egy olyan hsz is, hogy a gyereket miért nem mosta le? :lol:
  9. nimtom

    Kudarc

    Zeaber nézd ezt a felmérést úgy is fel lehet fogni, mint egy karikatúra, hiszen ha ép ésszel átgondolja az ember a dolgokat, akkor rájön, hogy ez az, még pedig egy olyan, ami a különböző országokban élő emberek hiányosságára illetve a rájuk jellemző tulajdonságra hívja fel a figyelmet. nem kell mindig minden a szó legszorosabb értelmében venni.
  10. ezt értem én, de úgy megfogalmazni, hogy ne szerepeljen benne se a pont, se az egyenes szó.
  11. destro köszi; nekem a tiedben a "DDAR Photos" tetszik, de főnként azért, mert jó képekre mutató link. narancs00 nem hülyeség, amit írtál. bár az "egy tűz belsejében" résszel nem tudom mit szeretnél kifejezni, de nem rossz. az aláírásod szövege pedig jó, hogy valamelyest kapcsolódik az avatarodhoz.
  12. nimtom

    Na így néz ki, amikor a hülyeség fáj!

    hát ez elég durva, nem gondoltam, hogy ilyen befejezés lesz, mivel nem csak néztem és nem kezdtem el gondolkodni, hogy mi is lesz a vége. de ha nem barmolta volna talán nem is fájt volna. erről ennyit.
  13. nimtom

    Mortal Kombat

    LOL, hát ez már mennyire kész van...
  14. Mi a "pont" és az "egyenes" definíciója? Pontosan és konkrétan! A téma adott. Próbáljátok meghatározni úgy, hogy ezt a két szót nem használjátok: "pont" "egyenes" Az eredeti: Pont: kettő vagy több egyenes metszéspontja Egyenes: pontok sorozata Hogy lesznek a egyenesek, ha az egyenesek pontok sorozata, de a pont egyenesek metszéspontja? - vannak érdekes dolgok, várom a hozzászólásokat (hsz-eket) -
  15. iidavid köszi, próbáltam valami sebességhez illőt illeszteni a motorhoz Malacka_92 igen, nyugodtan lehet pontozni is HULK15 evidens, nem mindenkinek kelti fel a figyelmét egy ugyanazon dolog egyébként, nem haszontalan infó az aláírásod
×
×
  • Create New...