Jump to content
PirateClub.hu

JSharp

Felhasználó
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary
  • Op.rendszer
    Windows 7 Ultimate-32-bit

JSharp's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

27

Közösségi hírnév

  1. Látom elég kevés ember ír ide is, de pár gondolatot, ha nem is köbe, de ide vések. Azon nem kell csodálkozni, hogy a világban nagy a hatalmi, karrier éhség.A seggnyalók meg mindig is jobban boldogultak. Egy régi klasszikust idézve, "csak a segg változik". A hangembereket sehol sem szeretik, mert bomlasztja a közösséget, így vagy beáll az ember a sorba, vagy keres másik helyet. A seggnyalást is meg kell tudni különböztetni a teljesítménytől.A szorgalom is tűnhet annak, meg a segítőkészség is. Itt van az a példa, hogy néha(mindig) azt a lovat ütik, aki a szekeret húzza.
  2. JSharp

    Hogy vagytok?

    Érdekes volt itt pár topikba belenézni, és pár írást elolvasni.Nekem nincs régi kötödésem ehhez a fórumhoz, azt viszont jó volt látni, hogy régebben itt is volt "élet" Egyik topik kérdése, hogy "miért nem írnak a regisztrált tagok" ennek van több oka is, de van egy lényeges is. Egy mondatban: Nagyon nehéz, valójában nem is lehet kezelni, egy 10-nél nagyobb "baráti társaságot." Egy dologról több féle képen lehet vélekedni.
  3. JSharp

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Ha lenne egy kívánságom, akkor azt kívánnám, hogy végtelen kívánságom legyen!
  4. JSharp

    Microsoft Windows 10

    Hali! Nincs mit, szívesen! Üdv.
  5. JSharp

    Microsoft Windows 10

    "lx-ir" kérdésére! Hali! https://www.internetdownloadmanager.com/download.htmlGondolom párszor bezártad letöltés közben a böngésződet, ezért is kérdezted. A fenti programmal zavartalanul tölthetsz le, a böngészőtől függetlenül is. Persze úgy is, hogy amit a böngészővel kijelölsz, azt majd az a program tölti le. 30 napos próba idő, de a programok topikban találsz hozzá "okosságot" Üdv.
  6. Hali! Próbáld meg az előzményeket törölni, ha nem szolgáltatói hiba, akkor sokat segíthet.Elsősorban onnét töltene be. Üdv. ui.Tegnap én is csak este nyolc után tudtam belépni.
×
×
  • Create New...