Jump to content
PirateClub.hu

asur2013

Törzstag
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

479 profil megtekintés

asur2013's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

22

Közösségi hírnév

  1. szia. köszönöm a munkád. Más disney vagy niceeklodeon sorozatod is van esetleg? disneys pl: Sok sikert charly( Good luck charly),Zsenipalánták( A.N.T.Farm), Nickelodeonos: Fiúkkal az élet (Life with boys), Thunderman család( Thundermans), Ha ezek közül vn még fel tudnád tenni datára légyszives. köszi.
  2. Hello. már a 4.dik évad is van szinkronosan?
  3. hello. datára is fel tudnád tennia 20-dik részt légyszives?
  4. Ja értem. Bevallom nem ismerem chuck Lorre-t szóval akárki is ezt a sorozatot nállam tuti eltalálta. Én sem tudom,hogy hogy adják a tv-ben 1 részt láttuk kb 2-3 hete véletlen.És rákaptunk.
  5. Hello. Köszi munkád. Érdeklődnék,hogy ezt a sorozatot itthon hol adják illetve itthon melyik évadnál tartanak? Vagy ahogy a tv ben adják úgy rakod fel de, Csak mert érdekelne,hogy a 3.évad mikorra várható: thanks
  6. Sziasztok. Érdeklődnék,hogy kinek mi a tapasztalata a blue-ray disc-ekkel? Mennyire tartósak minimális használat mellett illetve ki milyen blu-ray írót ajánl. Szerintetek ha az adatot ki írom dual disc-re vagy blue-ray lemezre és utánna normálisan tárolom és ritkán használom átlagban mennyi lehet az életkora, Bár van egy 1tb-os KÜLSŐ vinyom de biztonsági mentésként azért újítanék és az eddigi dvd-lemezröl blue-ray emezre váltanék.
×
×
  • Create New...