Jump to content
PirateClub.hu

Maximilla

Törzstag
  • Pontszám

    119
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

1,726 profil megtekintés

Maximilla's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

19

Közösségi hírnév

  1. Hello, a 2.9-es 2 db file-t ugyan letöltöttem (már nem élnek), de kicsomagoláskor kér egy 3.részt is, így kicsomagolni nem tudtam. Tudnál esetleg segíteni? köszönöm szépen!
  2. Szia!

    Tudtál boldogulni a Fanatghiroval? Közben valaki már jelezte az oldalon, hogy neki tökéletesen ment a letöltés és én is láttam. Még egy ötletem van, ha továbbra sem tudsz hozzáférni, lehet hogy a DATA tilt valamiért. Milyen IP címről netezel, mert ha nem magyarországiról, akkor lehet, hogy azzal van valami gond. Írd meg ha nem és megpróbálok segíteni. :unsure:

     

  3. A sorozat halott linkjeit javítottam!


    A szabad letöltésű részekből a 16. rész mind két linkjét újratöltöttem!

    A HD letöltésű részekből a 3. rész, 5. linket, a 6. rész, 4. linkjét, a 7. rész, 1. linkjét, a 11. rész, mind a 9 linkjét, 33. rész, 4. linket újratöltöttem! 2019.-01.31.-én!

  4. Szia, nagyon örülnénk neki, ha esetleg tudnád a linkeket frissíteni, köszönöm szépen!
  5. Szia, van pár hibás (halott) link, kérek, ha tehetek frissítsd, nagyon köszönöm! (S01 720-as 3,6,7,11,33 részben) + 16
  6. tudnád esetleg a halott linkeket frissíteni? köszönöm szépen
  7. Semmi nem elképzelhetetlen viszont nekem most is ezt mutatja, ha megnyitom ("Sajnos ez a megosztás már megszűnt. Valószínűleg tulajdonosa már törölte rendszerünkből."). JD-vel ugye nem tudom másolni, így csak megnyitás után másolnám a linkeket...de így nehéz....van esetleg ötleted, mi lehet a hiba? Köszönöm előre is, ha tudsz segíteni!
  8. Szia,

    nem lehet a keresőt használni, mindig 0 eredményt ad, így marad a "görgetés" :(

    A mostani hosszászólásom sem tudom, oda megy-e, ahova szánom, mert az egyes kommentek alatt nem található a -  korábbiakban szimpatikus - hozzászólás, úgy tűnik, csak kommentfolyamhoz szólhatok...

    Abból indulnék ki, hogy akkor változtatunk, ha valami jobb lesz, lehet...ezt most nagy visszaesésnek érzékelem egyelőre - de lehet, a hiba az én készülékemben van :D

    Egyelőre ennyi . A magam részéről minden jobbító szándéknak örülök, köszönöm az adminok munkáját!

    Biztos megvan az oka  a változtatásnak, de a korábbi verzió funkcionalitásban (egyelőre) messze többet adott - ez a user észrevételem....hiányzik.

  9. tudnád kérlek őket frissíteni? köszönöm!
  10. kéérlek frissítsd még köszönöm
  11. tudnád esetleg javítani a linket? köszönöm!
  12. szia, a 2. részből a 4.file kimaradt, pótolnád? köszönöm szépen
×
×
  • Create New...