Jump to content
PirateClub.hu

d1r5m4

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About d1r5m4

  • Születésnap 12/26/1984

d1r5m4's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Hali! Csatornakeresésnél 2 csatornát nem talált meg: Investigation Discovery, AXN. A Thor-t már sikerült beállítani, de ez a két csati az Intelsaton van. Valaki tudja hogy hogy kell behozni ezt a két csatit? Orton 4100C-m van
  2. Hali! Néhány adó nem jön be nekem mert azt írja ki hogy alacsony a jelszint pl Investigation Discovery, AXN CE, Natgeo Wild, stb.. De bizonyos adók tökéletesen jönnek. Megnéztem a műholdas beállítást, és a Thor jelszintje nagyon alacsony 2-3%, viszont az Intelsaté 67 % Mi lehet a probléma? Másnál is előfordult már ilyen? Egyébként kalóz beltérim van (Orton 4100C)
  3. Én a Bumeráng miatt a Slágerre szavaztam, és a retro zenéket is szeretem Balázs értetlenkedései meg sem közelítik a Bumerángot
  4. Én az első kérdésnél a Legyen Ön is Milliomosra szavazok, mert szerintem az jobb volt mint a párbaj. A második kérdésnél a Vágó Istvános verzióra szavazok, mert sztem Fábrynak nem áll jól ez a kvízmesterkedés.
  5. Szia molnmiki! Lehet azért nem kapsz új kártyát mert neked már eleve nagra3-as kártyád van. (piros színű) Ugyanis úgy van hogy már tavaly óta az új előfizetők már nagra3-as kártyát kaptak.
  6. Szia! Igen már megvalósult! Már kb két hete megkaptam az új kártyát. A régit visszaküldtem, és már aktiválták is az ingyen HBO packot! Úgyhogy nem lehet most már sokáig élvezkedni az ingye tv-zésbe. Valszínűleg szeptembertől lesz nagra3. Nekem is lenne egy újabb kérdésem. Lesz-e olyan szoftver ORTON 4100c-re ami majd fogja a nagra3-at ? Vagy kukába vele?
  7. Az ismerősöm már megkapta az új kártyát! És tleg az van a levélben hogy aki visszaküldi a régit az egy hónapig ingyen nézheti a HBO-t! Úgy látszik ősztől tleg meg fog szűnni az ingyen tv-zés!
  8. SW frissítéssel kapcsban lenne egy kérdésem. Pontosan milyen kábel kell hozzá? Olyan amivel a számítógépet összekötjük a monitorral?? Rakjon már fel valaki egy képet a szükséges kábelről lécci! Köszi!
  9. Ha lesz "megoldás" akkor szoftverfrissítést kell majd csinálni? Dejó hogy azt sem tudom hogy hogy kell... Ráadásul nincs is olyan kábelem amivel a beltérit rá tudom kötni a számítógépre.
  10. Lenne egy kis problémám. Van egy Orton 4100C okosítható beltérim, a kódokat frissíti automatikusan. De ma este óta mégsem tudok vele semmit sem nézni, az az üzenet jelenik meg hogy "kódolt csatorna". Már máskor is volt ehhez hasonló jelenség, de akkor pár másodperc múéva mégis lett adás. De most sajna nincs adás Már próbáltam azt hogy ki-és bekapcsoltam , ill kihúztam a kábelt de nem segített. Ha valaki tudja mi lehet a probléma írja már meg lécci!
  11. Azt tudja-e valaki hogyha szüneteltetem a Digi tv szolgáltatást akkor az egyszeri 2500 Ft-on kívűl kell-e fizetni havidíjat (1000 Ft) ?
  12. Olvastam a neten hogy a teljes átállás N2-ről N3-ra szeptember 1-től lesz. Én meg pont most vettem okosítható beltérit, de ahogy számoltam addigra pont megtérül az ára, úgyhogy nem vesztettem semmit
  13. Kr@sstheonhoz : Most a Digi tv-nek vannak HD adásai? Meg lenne értelme Optibox beltérit venni, ha nekem hagyományos tv-m van?
  14. d1r5m4

    Vacsoracsata vs Hal a tortán

    Most már van szavazós panel Hajrá!
×
×
  • Create New...