Jump to content
PirateClub.hu

csucs.zsolt

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

csucs.zsolt's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. csucs.zsolt

    Windows Vista - Aktiválás

    Szisztok! Problémám a következő: lejárt a 30 napos aktiválási határidő, lezárta magát a windows, van e esély valahogy feltámasztani a vistát??? Segítséget előre is köszönöm!
  2. A 11-es portra, tehát a sataII-re kötöm a vinyót, de már próbáltam sataI-re is meg már probálkoztam IDE vinyóval is és az is lefagy! Köszönöm az eddigi segítségeteket, úgy látszik tényleg az alaplappal van valami gáz! Másik memo (ddr1), másik táp (FSP) Másig dvd, de semmi változás! Igazatok van viszem vissza, hogy cserljék ki a aplapot! Köszike!
  3. Sziasztok! Érdkes, mert az egyik ismerősöm ugyanilyen konfigurációt vett de excelstore vinyóval és avval sem jó, Ő kicsirélte a vinyót egy sima satás samsungra, avval meg megy! Megpróbáltunk mindent: Biosban állítgattam mindent, a vinyónak van gyári progija (mert ez nem jumperes, hanem egy progival lehet állítgatni rajta mindent), frissítettük a biost de semmi nem történt! Kezdek gyanakodni, hogy összeakad a két hardvare!
  4. Sziasztok! Következő a gondom! Vettem egy gépet: asrock 775i915p SataII alaplap, Hitachi 200Gb SataII vinyó! A windows (és más op rendszert sem) egyszerűen nem lehet, feltelepíteni rá, mert az install közepén, mindig máshol, kifagy! Probálkoztam az alaplap SataII direverével is, de semmi változást! Kibrobáltam a vinyót másik gépben és ezt a gépet másik vinyóval is és akkor megy, csak ez az összeállítás nem nagyon akar stimmelni! Az érdekes az, hogy az ismerettségi körben többen vettek ugyanilyen konfigot és van akinél megy, van akinél kifagy! Ha valaki talákozott már ilyennel és tudja, hogy mi lehet a megoldás, légyszi segítsen! Előre is köszi! Üdv!
×
×
  • Create New...