Jump to content
PirateClub.hu

eini

Veterán
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Semleges

About eini

 • Rank
  Feltörekvő

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Helló! fel tudnád tenni valahová még1szer? köszi
 2. Hát ja gazdasági világválság igencsak meglátszik. Olcsóbb szinészek, helyszínek, diszletek olcsóbb forgatókönyvek, stb stb.
 3. eini

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Hali az nem segítene ha lenne halott linkes akció pl figyelmeztetések csökkentéséért, mint anno eccer és a jelen pillanatban 2363 oldalas film topic lecsökkenne egy kicsit?
 4. Hali létezik olyan laptop v kiegészítő amivel tudok nézni laptopon műholdas tv-t beltéri egység nélkül?
 5. Sztem meg az igazság odaát van
 6. Sötét parasztok! Kíváncsi vok az igazi célra én is.
 7. Vin Dieseles halálosztó? Hát nem tom, hogy a sok pozitív szerep után hogyan fognak majd ránézni, de az esélyt kapja meg, és majd a filmből kiderül.
 8. eini

  Felirat és a film fps nem egyezik

  Ínyenceknek és fanatikusoknak ajánlom a vplayer filmlejátszó- feliratozó progit, mellyel időzíteni lehet a feliratokat pl filmösszefűzés után.
 9. eini

  Új Zastava

  Háát Kíváncsi leszek a TD-re, + a fiatbeteg váltóra, és hogy építenek e bele aknavetőt e "a régi szép idők" emlékére-e Amúgy a fiat sem a legjobban áll főleg a punto problémái végett /ááááálllíííítóóóóólag,/
 10. eini

  Támad a mindent látó traffipax

  Telepített trafiknak csak addig van visszatartó ereje amíg el nem terjed, hogy hol kaptak több embert egyugyanazon helyen lencsevégre /hol kell lassítani/. Ezért kár kiadni ennyi pénzt. Amúgy jó dolog ha az embert éccaka nem vakítja el a vaku.
 11. eini

  Fix vagy Dinamikus IP-d van?

  Dinamikus T-online A dráááágaszááág! Ja juteszembe a wdsl /mikrohullámú netek milyen ip-t adnak?
 12. eini

  Cukorenergia a Sonytól

  A kabai cukorgyár újra élni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Energianagyhatalom leszünk!! Csak azt ne felejtsük el, hogy többek közt azért is megy fel a kaja ára 10000000-el mert drasztikusan csökkent az étkezési és takarmány célú növénytermesztés az energia /bioetanol-kukorica E-nád,fűz stb/növények javára.
 13. eini

  EMO vers

  Hááááát minden korosztálynak megvannak azok az egyedei akik anyagi jólétük ellenére hiredti a világ fájdalmát. Nincs jobb dolguk és személyiségük csak mennek a divat és a Tokio Hotel után. Én nem kívánok nekik felvágott ereket csak egy időre csússzon ki a lábuk alól a talaj és csöppenjenek bele az életbe keresenek találjanak célt és még ha ezután is menő a stílus akkó hajrá! Elő a beretvát!!!!!!!!!
×