Jump to content
PirateClub.hu

zsoltixx

Veterán
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About zsoltixx

 • Rank
  Pelenkás
 • Birthday 02/09/1976

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szeged

Recent Profile Visitors

390 profile views
 • halas

 1. Nagyon köszönöm a feltöltést, a fáradozásodat ! A sorozat minőségét pedig külön köszönet illeti !
 2. zsoltixx

  WP 10 Equalizer

  Sziasztok ! Kíváncsi vagyok a WP 10-ben lesz-e a zenelejátszóban különálló hangszínbeállítási lehetőség ? Kérdezem ezt két okból is. - Vásároltam egy BH-111 headsetet és rájöttem miért szól egy picit "tökül". Mert a hangbeállítás, illetve a Dolby D csak vezetékes headset-tel vagy fejhallgatóval működik, szintúgy az FM rádió. A gyári zenelejátszóban pedig "hagyományosan" nem lehet beállítani semmit. - Gondoltam kikerülöm ezt a hibát és keresgélek az Áruházban. Találtam is egy nekem megfelelőt, a YAMP Music playert, amiben a fülemre tudom szabni a hangokat. Egy baj viszont van vele. Minden ingyenes rajta, egy valami viszont nem. Egyszerre 15 számot rak be a playlist-be többet nem, tehát ha egy album 15 számnál többet tartalmaz, akkor egyesével kell berakosgatnom lényegében. Vásárlással ezt a trialt ki lehet küszöbölni, ami 1340 Ft. Kifizetném, de csak azért, hogy 15 számnál több menjen nem, illetve akkor sem, ha WP 10 tartalmazni / támogatni fogja a rendszeren kívüli hangbeállításokat. A választ, a segítséget előre is köszönöm ! Üdv.: zsoltixx
 3. zsoltixx

  Milyen zene jön be?

  Én igazából az EBM és az industrial zenékben találtam meg a sokszínűséget. Ilyenekre gondolok, mint pl. a Leaether Strip. De az igazi isten nálam a Depeche Mode, és korának vonulatai. És ami kiemelkedik a az összes többi közül az a Kraftwerk. Nagyjából be is lehet mérni én mire is szavazok.
 4. zsoltixx

  Halalbuntetes; IGEN v NEM?

  Ha már 4 oldalt megért ez a topic, akkor bizony ez komoly téma. Figyelgettem a hozzászólásokat, és nem mondom némelyik érdekes (Bocs.) Nincs igazából se pro, se kontra. Szinte mindenki szubjektíven ítéli meg a dolgokat, tehát nincsen se erről az oldalról, se a másik oldalról tapasztalata. Én valahol a kettő között állok. Példaként volt említve a Halálsoron és a Remény rabjai. Viszont van egy igazán jó film, ami az emberek szemét egy kissé tágabbra nyitja, mégpedig Kevin Spacey fsz.-vel a David Gale élete. Érdemes megnézni, az ezzel a témával foglalkozó fórumozóknak figyelmébe ajánlom. És meglehet nézni a kérdést többfajta szemszögből is. Íme az egyik: -Magyarországon egyetlen Bv. intézet sem vállalja már fel azt a feladatot, hogy a büntetések legszigorúbbikát végrehajtsa. Viszont arra sincs berendezkedve, hogy a tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélteket, halálukig eltartani is tudja. Érdekes paradoxon! Az Unió megköveteli, az emberi élet tiszteletét, ugyanakkor nem veszi figyelembe az ősi törvényt : "Szemet szemért..." Az tény, hogy nem lehet se ide se oda, mert jó példa volt a katona esete, aki parancsra öl. Ugyanezt teszi a büntetés végrehajtója is. De ugyenezt teszi egy emberölés elkövetője is. Ki is érdemel halálbüntetést ?
 5. Én időtlen idők óta lassan már, hogy mobilozok. Annak idején a 0660-al kezdtem és folytattam a sort a többivel. Amikor végül vodás lettem, örültem, hogy van egy új alternatíva. Rájöttem egy túró az egész. Az elején semmiféle tájékoztatást nem kaptam, hogy a 40.000 Ft-os számlámat miként redukálhatom le, de arról már igen, hogy ezt azonnal fizessem be. Utána ők küldtek olyan telefonszámlát, amin egyetlen adat sem volt valós a címzésen kívül. A kétéves hűségnyilatkozat lejárta után a kedvezményeimet, csak hosszas utánajárás után sikerült csak rendezni, mivel a kártyám előző tulajdonosa már "rendszeren kívül volt". Ezek csak apró anomáliák, de amióta újra westeles vagyok, kissé nyugodtabban nézek a számlákra, mivel párommal együtt az órák hosszas csacsogás ellenére mindössza elig-alig 5.000 F-tot fizetünk havonta, miközben még a cimboráimat is ingyen tudom hívni.
×