Jump to content
PirateClub.hu

Verby

Elit
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Verby

  • Születésnap 09/22/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pillar of Autumn

Legutóbb itt jártak

1,642 profil megtekintés

Verby's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Verby

    Való Világ!

    Nem az a legnagyobb baj, hogy nézik, hanem az, hogy azért nézik, mert nincs jobb. Ahogy a pornózással is. Azért csinálom, mert nem volt más lehetőségem. Ugyanmár! Az efféle TV-nézők zöme annyira egyszerű, hogy ha hétfőtől csütörtökig este fél nyolctól nyolcig egy zsák krumplit mutatnának nekik a TV-ben és pénteken egyszercsak levennék a műsorról, felháborodott hangú levelekben, telefonokban követelnék vissza a zsák krumplit a képernyőre. Ezekkel az egyszerű embereknek meg azt hitetnek el, amit akarnak. Alekosz szuperintelligens. Bizonyára. Kiváltképp egy adott réteg szemében. Éva alkoholista.És ha igen? Rajta kívűl még hány ember, aki nézi a műsort jár ugyanabban a cipőben? Ráczék. Hol bűnözőnek, hol példaképnek vannak beállítva, attól függ, melyik oldalról nézzük. Lehetne még folytatni. Én bevallom, a különböző fórumokat olvasgatom csak VV témában, de remekül szórakoztat, a kommentelők fröcsögése, hogy ki a legnagyobb ember a sok nagy ember között. Mert ők azok, mind egytől egyig. Csupa teljesítmény, csupa érték, Chupa Chups. Erre rájött még egy Hotel Éden nevű ostobaság, ami megint a nagy magyar valóság tökéletes leképeződése, egy rakás modellel és labdarúgóval, akik természetesen mind az élet császárai, de mesterséges körülmények közé zárva, mind egytől egyig életképtelenek, ha nem etetnék itatnák őket, néhány hét alatt kipusztulnának. Ezek a műsorok - X-Faktor, Csillag születik, Való Világ, Hotel Éden, Megasztár - csak arra jók, hogy újabb és újabb celebeket termeljenek ki, értéket elvétve sikerült eddig csak teremteni. Majd a bulvársajtót megtöltik a minden bizonnyal csuda érdekes előéletük apró mozzanataival, de nagy valószínűséggel komoly hírek alapjául nem fognak szolgálni. Én inkább olvasok.
  2. Verby

    ki milyen alkoholt iszik?

    Tömény: pálinka, whisky, whiskey (nem .... ízű szeszesital) Borok: évszakfüggő. Tavasszal, nyáron gyümölcsös fröccsnek való borok, ősszel, télen a testesebb, komplexebb vörösök. Az abszolút favoritok a barrique borok. Sört nem, nem bírja a szervezetem, diszkomfort érzéseket kelt bennem. Az abszolút buliital: 1 dl JD, 1 dl Bomba/Red Bull, 1 dl (lehetőleg) extraszáraz pezsgő. Ebből a kombinációból 2-3 és elég is... Fontos még, hogy minden elfogyasztott pohár ital után 2 dl szénsavmentes ásványvízet megiszom, így elejét veszem annak, hogy azt se tudjam mi van körülöttem.
  3. Verby

    Milyen mobiltelefonod van?

    Egy Omnia SGH-i900 és egy Nokia C5-00
  4. Verby

    Transformers: The Dark of the Moon

    Végülis ketten megúszták a sötét oldalról, úgyhogy nyitott a folytatás, de tartok tőle, hogy ésszerű sztorit nem fog sikerülni alkotni hozzá.
  5. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    A srác kb 88-90 kg! Mennie kellene!
  6. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    Meglehet, félreértettétek, vagy én fogalmaztam rosszul. Normálisan, rendes szériákat képtelen megcsinálni. Felrántja magát, miközben előre-hátra leng, lendületből csinálja a gyakorlatot. Az már nem megy neki, hogy egyenesen, szabályosan csinálja az ismétléseket.
  7. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    Visszatérve a súly dolgokra. Nekem is van olyan ismerősöm, aki fekve 160 kg-mal, 45 fokon 140 kg-mal nyom, nyakmögé 100 kg + 20 kg-os tárcsával húz, de húzodzkodni se előre, sa hátra se szűken nem képes. Ahogy már többen mondták, nem az számít igazán, hogy ezt vagy azt a gyakorlatot hány kg-mal csinálod hanem, hogy arányaiban hogy mutatsz.
  8. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    A 75 kg-os tárogatás nekem is feltünt, főleg az 55 kg-os fekvenyomás tükrében. Azt azért megnézném, amikor a két 37,5 kg-os súlyzó lehúzza a karjait a padlóra és ennek köszönhetően ráfeszül a padra...
  9. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    Igen, normális, hisz más mozgástartományban mozogsz.
  10. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    Belső mellizomra a szűknyomást tudnám javasolni, ám az sem ért semmit, ha nincs meg a megfelelő táplálékbeviteled, hisz ha nincs tiszta tömeged, nincs minek átalakulni. Ez a gyakorlat is inkább formáz, mint növel, ezt tartsd szem előtt. A tej valóban jó, abban az esetben, ha az igazi tejről van szó (házitej, magas zsír és fehérjetartalommal). Ezek a tejnek csúfolt kék/piros dobozos tejízű löttyök nem sokat érnek, vagy csak abban az esetben, ha valamilyen proteinport is keversz bele, és az nem számít koksznak. Mellesleg az is csak akkor fejti ki a kívánt hatást, ha megfelelően eszel (többet kell, hisz turbózza a fehérjék beépülését), pihensz és lelkiismeretesen edzel.
  11. Sajnos nagyon sokan egy bizonyos életkor eléréséig - néhányan még azután is - abban az illúzióban élnek, hogy nem kell folyton kimutatni a másik iránti érzelmeket, hiszen tudja. Tévedés. Állandó megerősítésre van mindkét félnek szüksége. Ha ezt nem igényli, a másikat sem igényli valójában.
  12. Lehetek indiszkrét? Az írásaidban egy komoly gondolkodásmódot vélek felfedezni. Hány kapcsolaton vagy túl?
  13. Ezek szerint még vannak olyan lányok/hölgyek, akiknek ezek a mára már lenézett értékek számítanak. Ezt örömmel hallom. Máskülönben nem irigyellek, hogy azok között, akikkel eddig kapcsolatba kerültél, senki nem figyelt oda rád.
  14. A simogatás, amikor elhaladnak melletted. Ha megölelnek, beleszagolnak a hajadba, nyakadba és megdícsérik az illatod. Ha csinos vagy, ezt a tudtodra adják. Ha szeretsz akármilyen édességet/italt/stb. alkalom és ok nélkül kapsz, viszonzást nem várva cserébe. Ha mentek valahova, kinyitják előtted a kocsi/hely ajtaját. Ha fázol, leveszi magáról a pulóvert miattad... apróságok, amik nagyon jól tudnak esni és önzetlenül adják.
  15. Verby

    Gyúrjunk wazze!

    Körülöttem mindenki el van tőle ájulva... lehet bennem van a hiba!: )
×
×
  • Create New...