Jump to content
PirateClub.hu

bubibugi

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

313 profil megtekintés

bubibugi's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Java telepítés: A telefonba beírod hogy: *#9998*4678255# Ekkor a telefon kiirja hogy Bekapcsolva. Innentől kezdve az a dolgod hogy a telefon egyéb fájlok mappájába bemásolod a játék .jad és .jar fájlját. Ezután a telefonba belépsz az egyéb fájlokhoz és a játék .jad fájlján megnyomod a bal felső opcio (amugy menü) gombot. Ekkor megkérdezi hogy telepíted-e? te igent nyomsz és már indíthatod is a gémet.
  2. Megoldodott a probléma, ha valakit érdekel a következőket kel tenni a telefonba beütni a következőt: *#9998*4678255# majd a jad. és jar. fájlokat be kell másolni az egyéb fájlok mappába és ott jad fájla kattintva megkérdezi, hogy telepíted erre igen és indul a jéték. A számsor beütése után kiírja, hogy "bekepcsolva" akkor rendbe és utána lehet rátölteni a fájlokat:
  3. Sziasztok van egy gondom vettem egy samsung u600-as telefont és játékot szeretnék rá feltölteni csak sajnos nem tudom hogyan kell. Ha valiki tud segíteni azt megköszönném. Már probáltam a google keresővel is és nem találtam semmit vagy mivel nem értek hozzá lehet nem vettem észre amit kel. Köszi szépen!!
×
×
  • Create New...