Jump to content
PirateClub.hu

Muzulman

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Muzulman

  • Születésnap 04/01/1910

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Peking

Legutóbb itt jártak

918 profil megtekintés

Muzulman's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Muzulman

    Bithorlo

    Ez engem is érdekelne.
  2. Muzulman

    Bithorlo

    Ez engem is érdekelne...
  3. Elkészült az ujabb videó de valami végett nem tudtam betenni a másik kettő mellé ezért linkelem. http://www.youtube.com/watch?v=wlCCFjfiBIo
  4. Elkészitettem a folytatást uj videó hozzáadva.
  5. Muzulman

    The Pacific

    A The Pacific és az Elit alakulat alkotógárdája tehát azonos, a téma továbbra is a második világháború, ám ezúttal az óceán túloldala, a csendes-óceáni hadszíntér, illetve az amerikai-japán harcok biztosítják a "díszletet"; és három tengerészgyalogos (Robert Leckie - James Badge Dale, Eugene Sledge - Joe Mazzello, John Basilone - Jon Seda) szemszögéből élhetjük át a második világháború borzalmait. Ez utóbbit szó szerint is vehetjük, hiszen Eugene Slegde és Robert Leckie élménybeszámolóján alapul a sorozat. A The Pacific - A hős alakulatban olyan történelmi események elevenednek meg, mint a guadalcanali, a Cape Gloucester-i, a peleliui és az okinawai, illetve az Iwo Dzsima-i harcok. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> A minisorozat írócsapatát erősíti az a Bruce McKenna, aki "Az elit alakulat" egyik vezető írója is volt. A "Band of Brothers" könyv szerzőjének (Stephen Ambrose) fia, Hugh Ambrose pedig tanácsadóként vett részt az alkotófolyamatban, és egyébként ő a sorozathoz kapcsolódó könyv szerzője is. A fent említett gigaköltségvetés egyébként nem túlzás, hiszen az HBO, a Playtone és a DreamWorks mintegy 200 millió dollárt dobott össze a büdzsére, vagyis egy-egy epizód 20 millió dollárba került átlagosan. A The Pacific - A hős alakulat forgatási munkálatai Ausztrália különböző részein zajlott, és maga a gyártási folyamat majdnem két évet vettek igénybe összesen.
  6. Az utolsó mohikán ost-je szerintem is a legjobb választás volt egy ilyen videó elkészitéséhez és valóban nem kevés időmbe került mire összevágtam. Ami biztos hogy hamarosan készitem a folytatást.
  7. Gondoltam összeállitok egy kis videót az idei év várható mozifilmjeiből. Ide tessék... Elkészitettem a második bemutatót. Ime a legujabb szerzemény... http://www.youtube.com/watch?v=wlCCFjfiBIo
  8. Most vettem 1 MSI NX 9600GT-T21G-OC Zilent.Azelőtt 6600gt ég és föld...
  9. Muzulman

    Melyik a kedvenc játékfajtád??

    Első sorban MMORPG és FPS.
  10. Muzulman

    Melyik jobb winchester ?

    Seagate nálam nagyon bejött csak ezt használom évek óta, ettől függetlenül jó lehet a Maxtor is.
  11. Muzulman

    Szállító 3

    Jöhet a harmadik szerintem az első kettő is nagyon ott van.
  12. Muzulman

    Háborús filmek

    A fegyvertársak az nem western véletlenül?
  13. Azért én nem irnám ki hogy ingyenesen regisztrálhatsz...sokkal inkább azt hogy regisztrálhatsz 1500HUF-ért!!!
  14. Én csak ajánlani tudom a 9600GT OC-t az árához képest nagyon jó vga és ráadásul gyárilag van tuningolva (OC). 512MB, 256 bit,magórajel 700MHz/memória órajel, 1700 MHz,dx10.Ezenkivül még SLI-t is támogatja tehát majd dualba is pakolhatod a megfelelő alaplapba,hamár a teljesitménye egymagában nem igazán lesz megfelelő idővel. Azt viszont tudni kell minden játszani vágyó embernek hogy hiába az izmos vga ha a procink nem megfelelő,ugyanis a procinknak ki kell szolgálni a videokarinkat,hogy az teljes kapacitással tudjon futni.
×
×
  • Create New...