Jump to content
PirateClub.hu

biohazard

Veterán
  • Pontszám

    998
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About biohazard

  • Születésnap 04/11/1988

Contact Methods

  • MSN
    ultimate-invito@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Gotham City
  • Érdeklődés
    film/zene/games

biohazard's Achievements

Vicces Fiú

Vicces Fiú (13/24)

0

Közösségi hírnév

  1. az feketejukba eső fény nem tud kiszökni tehát nagyobb szökési sebesség kell mint c ami időtorzulást okoz ami azt jelenti hogy lehet sose "esnél bele"
  2. A MI világegyetemünkben egy milliárdszor-milliárdszor-milliárd kicsi ponton 13 millirád év alatt mondjuk lett egy fényes pötyi és hirtelen eltünt ennyi volt a Nap ha az univerzum építőköveivel dobálózunk rájövünk mennyire jelentéktelenek is vagyunk.
  3. biohazard

    Mi kell a nőnek?

    azért az se árt ha a csajnak 16 éves a teste és 38 éves az agya az pont 22 akkor egyidősek vagyunk de csak viccelek, előttem már jópáran megfogalmaztak cifrábbnál cifrább mondatokat.
  4. biohazard

    Mennyi pornófilmet nézel?

    "pornómaraton" és futja? mondjuk csak magát verheti meg benne
  5. úúú te barátnőjével beszéltél?????? te állat' fél perc mulva már biztos tudta a szerelmed hogy mi a pálya, innentől már fölösleges húzni, már nincs értelme blöffölni ALL IN és terítsd. ÁÁÁÁ mondjuk én rácsesztem amikor elővezettem de én is hülye voltam mit kell pofázni a csaj barátnőjével de izgi
  6. biohazard

    A legjobb nyári szexpozíciók

    utolsóban lebukni? hogy? elképzelek egy ilyet a tófürdöben kedves kis családok gyerekekkel ... na had szóljon.
  7. biohazard

    Mi kell a férfinak?

    micsoda kérdés ez MINDEN! mint Vader "mit az egész színpad az egész bolygó"
  8. biohazard

    A leghosszabb menetidő ?

    leghosszabb menetidő? hát egyszer nyíregyről mentem a balatonpartra és még pesten átszáltam vonat-metro-vonat az elég hosszu volt. de minek számoljátok az előjátékot, most nektek az is aktus hogy megcsókolod a barátnődet függetlenül attól hol? milyen már. Rádszólna valaki a buszon hogy ne dugd a barátnődet közben meg csak megölelted...
  9. biohazard

    Szex és erotika a médiában

    Mindenkinek magának kell a saját képességeihez mérten önmagáért és nem másért kis célokkal a nagy cél felé haladva törekednie az egyéséges szexi kinézetért. Amit soha senki sem érhet el mert tökéletes ember nem létezik, az út amit megteszel tesz azzá az emberré amiért majd valaki feleségül vagy férjül vesz. Nem a kezdet és nem cél.
  10. biohazard

    Mire gondolnak a nők?

    ülünk a padon és mennek a csajok tavaly tavasszal... 1 szoknya szép dekoltázs, jó a lába, jó a segge (biztos van lelkük is) jön a következő mondja a haverom elfogadná ajándékba, én mondom hogy nekem is szülhetne 300 spártai katonát. röhögünk, jön a következő. kis plázacica csak a pincsi hiányzik a táskájából, megjegyezzük hogy mekkora egy ribi(nincs összefüggés biztos neki is van lelke) de azért hogy megkapná a papitól! Röhögünk mint egy rakás csimpánz vagy gorilla. Jön a következő lánycsapat: már messziröl kerülik a padot de a szemünk keresztüze őket is eléri. Megállapítjuk hogy 1-3-4 jó csaj 2-6 inkább csak pótlék. A jóbol egyiket se hagyjuk ki. Fél perc szünet hátulról kérdezik melyik az 5 ös. röhögünk. Jön egy érettebb 32 körüli nő. Még jó hogy tud úszni mert a nyáltengerben megfulladna. Következő. 15-16 éves lányok... hörgünk és morgunk, mellveregtős gorrillahangok, megállapítjuk hogy ha kisebb szoknyája lenne a lánynak már melltartó lehetne... valaki benyögi hogy pedofilok vagyunk mire mi azt mondjuk neki hogy mert te nem 'tennéd őt boldoggá' .. csönd .. csoportos csimpánznevetés. MAJD BEMEGYÜNK ATOMFIZIKÁRA ÉS TELEÍRUNK 4 TÁBLÁT.
  11. biohazard

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Magasságos Thor az égben.... sose nősülök meg...
  12. biohazard

    Kedvenc Vers, Idézet

    “A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.”(Dan Millman) “Egy bölcs ember mindig beismeri a hibáit - hogy a barátait megnyugtassa.” (Benjamin Franklin) "Én vagyok a sorsom ura, a lelkem kapitánya."(William Ernest Henley: Invictus)
  13. biohazard

    Psziché és gyerekvállalás

    Van egy lány akivel egy napon születtem és ugyan annyi évesen vagyunk, de ő 2x anyuka már Most mit mondjak egyszer én is apa leszek és bírom a tökmagokat, jobban kijövök állítom egy gyerekkel mint egy felnőttel. De azért feladni a fiatalságot, a karriert. Bolondság. A gyerek sok örömet hoz a családba, és ha nem a család anyagi helyezete foglalja le a két szülö minden gondolatát akkor még oda is tudnak figyelni a gyerek nyujtotta örömökre, máskülönben persze csak hétről hétre élnek és ott a nyakukon a gyerek is ami mint egy kivetett horgony fogja a ladikot és se előre se hátra. Meg is értem ha belefáradnak ebbe emberek. Nem is hibáztatom őket nem lehet mindenki olyan erős mint... hát mint valaki aki erős és ide illik
  14. Fúha... végre ide is beírt valaki... sose hiten volna Nekem töménytelen mennyiségű erotikus álmom volt. Néhány "rémisztően" valóságosnak hatott. Én a lányokkal nem szoktam csókolózni álmomban... in medias res közzécsapok a témának Hát nem erotikus... nagyrészt pornónak mondanám.
  15. "nincs mindenre magyarázat!!!" Szerintem meg lapos a Föld. De nekem se hit a fizika professzorom és neked se hinne.
×
×
  • Create New...