Jump to content
PirateClub.hu

Schofield

Veterán
  • Pontszám

    143
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Schofield

  • Születésnap 06/01/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Aberdeenshire

Schofield's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Schofield

    Gyúrjunk wazze!

    A fűrészeléssel inkább formálni tudod a hátad úgyhogy evezz is. http://www.youtube.com/watch?v=-8uDFt_Vqmo Gondolom így gondoltad ,mint a srác a vége felé , szerintem az egyenes rúddal jobban éreznéd ,így fekve pedig derékra elég csekély terhelés jut nem úgy mint a felhúzásnál... Szóval csak próbálgasd elöször kisebb súlyal ,hogy érezd ahogy mozogsz aztán ha már szépen megy akkor dobáljál rá.
  2. Schofield

    Gyúrjunk wazze!

    Mindenhol vannak olyanok akik bunkók ,nem köszönnek stb. ,de ez nem számít nem kell velük foglalkozni. Emlékszem mikor én is kezdtem szinte senkisem köszönt elég rossz érzés volt ,de át kellet felette lépni és így ídővel már hozzám jöttek oda köszönni és kezet rázni valamilyen szinten ezt is elismerésnek veszem. Így több év után tőlem is szoktak segítséget kérni kezdő srácok és ennek is csak örülni tudok ,szerintem ezzel mindenki így van szóval nem kell félni kérdezni mert akitől kérdezed biztos szivesen megosztja veled a tapasztalatait.
  3. Schofield

    Gyúrjunk wazze!

    Ha otthon szeretnél akkor fekvők ,hasprés , tricepszre a könyök hajlítás.... de itt Zoli mond pár gyakorlatot hátra és lábra is(az első 5-10percben) : http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1299 Ha viszont már terembe mennél akkor az ottani terem edzőt megkérdeznéd biztos segítene és össze írna neked valami edzés tervet ,mert ezt így nehéz megmondani ,hogy mi válna neked be.
  4. Schofield

    Gyúrjunk wazze!

    90 ? Inkább 100
  5. Schofield

    Kedvenc Vers, Idézet

    "A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több."
  6. Schofield

    Sörreklám kicsit másképp

    Tény ,hogy azon nem lehet nevetni ,(A megyek leinni magam az nekem is tetszett) de ilyen hozzá állásal csak még nagyobb ganyéba kerül az ország (no meg ilyen politikusokkal)
  7. Schofield

    Kedvenc Vers, Idézet

    "Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel." "Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek? Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!" (Müller Péter)
  8. Schofield

    Sörreklám kicsit másképp

    Hát ez elég sz.r volt... Ez az eredeti (és ez tényleg kicsit fel vidít hazámra való tekintésben...): http://www.youtube.com/watch?v=c4EozhcfrHw&feature=related
  9. Schofield

    Nők a volánnál

    A vég a hoppsz ez egy férfi volt... azon ki feküdtem
  10. Schofield

    Ki Milyen Soportot Űz?

    Tial+CC+Kondi+Úszás
  11. Schofield

    A biciklisek

    Triál meg néha CC
  12. Schofield

    Van Webkamerátok?

    Nekem azt hiszem trust van ,de már vagy fél éve nem láttam (elötte 2 hónapig nap mint nap használtam) de nem volt sok értelme
  13. Schofield

    Kedvenc Vers, Idézet

    Nem alszik mindenki, akinek csukva van a szeme. És nem lát minden nyitott szemű ember. /Anthony de Mello/ Gyakran csak évek múlva látjuk helyes megvilágításban mások cselekedeteit, sőt néha a magunkéit is. /Arthur Schopenhauer/
  14. Schofield

    Kedvenc Vers, Idézet

    A bolond ember eléggé logikus, csak az épelméjűek bírálata felületes. /Rejtő J./ "Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz." "Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat." "Vannak a léleknek olyan sebei, amelyek sosem hegednek be..." "Rossz idő nem létezik csak gyenge akarat!"
×
×
  • Create New...