Jump to content
PirateClub.hu

Marcus90

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Marcus90

  • Születésnap 09/28/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Marcus90's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Felirat készítésre szavaztam. Szerintem, ha nyereményjáték, akkor ne csak annyi legyen, hogy beírom egy topikba, hogy "Nyerni szeretnék", hanem munka is legyen vele, ami lehet élvezetes és szórakoztató is. Persze nem mindenki tud középszinten angolul és ez többeket kizárhat ebből a fajta játékból.
  2. Marcus90

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy a 7100-as RC-t lehet frissíteni az újabb verziókra és az állítólag két nap múlva megjelenő RTM-re (vagy ezt csak a hivatalos októberi megjelenéskor lehet)?
  3. Köszi a konfigokat. /a 4Gb RAMot azt csak 64 bites op rendszer fogja kezelni, igaz?/
  4. Sziasztok Egyik barátom új gépet szeretne venni és hozzátok fordulunk segítségért. Kb 160E szánna rá, de ebből lejön a ház, winyó, egér, billentyűzet amiket ő választ magának. Így a lényeges alkatrészekre kb 140E maradna. (alaplap, proci, vga, ram, táp). Játékra használná a gépet. Kérlek írjatok pár ajánlatot. Azt hogy, amd, intel, vagy nvidia azt rátok bízom. Előre is köszi.
  5. Sziasztok! Olyan problémám van hogy az asztali dvd lejátszóm (Panasonic S33) egyes avi filmeket eredeti képméretükben játszik le, szóval nem húzza őket ki a képernyő szélére, így néha több centis hely is marad ami nagyon zavaró. Szétnéztem a neten és találtam is egy fórumot ahol ezzel a problémával foglalkoznak és egy srác ezt írta: Nos ez nekem félig kínai. Mi az a crop? Elkezdtem konvertálgatni filmeket Virtual Dub nevű progival, de a film minősége láthatóan romlik akármit csinálok. A fórum ahol találtam elég elhagyatott szóval hozzátok fordulok segítségért. Konkrétan az lenne a kérdésem hogy tudtok e ajánlani valami egyszerű konvertáló progit aminél nincs minőségromlás? Vagy valami más megoldást esetleg? Előre is köszi.
  6. Szóval akkor gyárit nem lehet, kár. Köszi.
  7. Tudom hogy nem teljesen ide illik, de nem tudtok olyan programot amivel a cpu ventillátort lehet állítgatni (gyárit)? A speedfan-t már kipróbáltam de nem ismeri fel a procit.
  8. Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy tuningoltam a procimat (Intel Core 2 Dou E6420) és azóta a gépem ha bekapcsolom rögtön bekapcsolás után pár másodpercre leáll, majd kb 5 másodperc után elindul és ezután rendesen működik. Egy kapcsolható hosszabbítóba van bedugva a gép és hogyha kikapcsolásnál nem kapcsolom ki azt, akkor következő bekapcsolásnál rendesen idúl. (a hosszabbítót már kicseréltem) Ugyan ez a helyzet hogyha a táp kapcsolót kapcsolom csak ki. Valamit a feszültséggel kellene állítani, de nem tudom hogy mennyire. Szerintetek? (az alaplapom Asus P5K)
  9. RAM tuningolás? Ilyenről még nem hallottam. Létezik ilyen?
  10. Próbáld meg telepítés nélkül, hogy megy e a net. Nekem sem engedte telepíteni a routert, de ettől függően tökéletesen működik.
  11. Rosszul tudod, a sávszélességed megoszlik a rákapcsolt eszközök között nem pedig duplázódik (szép is lenne ) Nem oszlik meg pontosan a felére, szóval ha csak az egyik gép megy akkor ugyan olyan a sebesség, de ha viszont megy mind2 akkor se gáz a sebesség csak ha az egyik fél le tölt.
  12. Ezek a tulajdonságai. Van benne PCI foglalat tehát lehet bele, de azt nem tudom hogy a DDR2 is jó-e. - Támogatott processzorok: AMD-K7 Socket A FSB 200/266/333 MHz processzorok - Lapkakészlet: NVIDIA nForce2 Ultra 400 (MCP-T) - Memória: 3 db. 184 tús DIMM foglalat, amelybe 3 db., egyenként legfeljebb 1 GB DDR 266/333 MHz nem ECC vagy 2 db., egyenkéjnt legfeljebb 1 GB DDR 400 MHz nem ECC memóriamodul helyezhető - Hang: integrált 6 csatornás AC97 vezérlő - Hálózat: integrált 10/100 Realtek vezérlő - Belső csatlakozók: * 1 db. AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) foglalat * 5 db. PCI foglalat * 2 db. Ultra DMA 33/66/100/133 csatlakozó * 2 db. Sata 150 csatlakozó (RAID 0/1 támogatással) * 1 db. floppy meghajtó csatlakozó (támogatja a 2.88 típusú floppy meghajtókat is) * 1 db. alaplapi (kivezetésre alkalmas) USB csatlakozó * 1 db. alaplapi (kivezetésre alkalmas) IEEE 1394a csatlakozó * 2 db. CD-IN csatlakozó - Külső csatlakozók: * 1 db. PS/2 billentyűzet csatlakozó * 1 db. PS/2 egér csatlakozó * 1 db. soros port csatlakozó * 1 db. párhuzamos port csatlakozó * 1 db. S/P DIF kimeneti csatlakozó * 1 db. S/P DIF bemeneti csatlakozó * 5 db. hang csatlakozó (Front Speaker, Line-in, Mic-in, Center/Sub, Surround Speaker) * 4 db. USB csatlakozó * 1 db. IEEE 1394 csatlakozó * 1 db. RJ-45 hálózati csatlakozó - Mérete: 245 x 305 cm (ATX)
  13. Marcus90

    Átlépték a fénysebességet?

    De még hogyha képesek is lennénk a fénysebességre és az emberi test is kibírná, mi lenne az az energia ami egy járművet fénysebességre gyorsítana?
×
×
  • Create New...