Jump to content
PirateClub.hu

SixHouse

Veterán
  • Pontszám

    313
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About SixHouse

  • Születésnap 11/07/1987

Contact Methods

  • MSN
    great.hair@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Cyberworld

Legutóbb itt jártak

3,381 profil megtekintés

SixHouse's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Leszedtem a 3.6.6 ost (3.6.5 ösöm volt) és ezzel megy.
  2. Sziasztok! Nem tudom, hogy csak nálam áll elő vagy más nem figyelte még, de: Ha az ADD REPLAY gombbal próbálok hozzászólást írni nem tudok, illetve nem kapok kurzort a beviteli sz9vegdobozhoz. Ugyanez (mint látjátok is, mivel most írok) a FAST REPLAY -el működik. A legújabb FireFox -ot használom. Az a vicces, hogy internet explorerrel viszont működik. Ez azért nagyon rossz, mert tudnék vele élni, de nem akarok. Megnéznétek? (Én valami javascriptre tippelnék...) Köszi!
  3. SixHouse

    Windows 7

    Bocs, ha már leirtátok, de nem fogom egy mondatért átböngészni az egész topicot. Tud valaki hivatalos infót arról hogy ez lesz az utcsó windows amiből lesz 32 bites?
  4. 1: Van a vezérlőpultban az automatikus frissitések szekció ott kikapcsolod, és a biztonsági központban a riasztásoknál kikapcsolod a figyelmeztetést. 2: lehet, de kétlem, használj más virusirtót
  5. SixHouse

    Kezdő programozás

    Pascal v. Basic Kismillió doksit találsz a neten.
  6. SixHouse

    Unknown database

    Valószínűleg nem a BDE a baj . Ezt könnyen kiderítheted: Letöltesz egy BDE drivert (nem kell hozzá a delphi ) és feltelepíted. Ha ezek után is kapod a hibaüzenetet akkor valószínűleg más adatbázis motort használt az illető.
  7. Hi! TImageList: Hozzáadod a képeket amiket akarsz és az imagelist aktuális elemét mindig értékül adod a picturebox-nak.
  8. SixHouse

    PIC Programozás

    http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6234921
  9. Ha már "sokkal érettebbek és komolyabbak" mutassák is meg... gondolom egyértelmű kikre gondoltam
  10. SixHouse

    c++ gond

    Melyik szabványra gondolsz? Az ansi c -ben ez a szabványos és ez "központi" szabvány. (és "általában" ezzel a c++ szabványok kompatibilisek) c++ ban igaz végülis Itt egy kis segédlet amiből megnézheted seekoly javaslatát: http://e-oktat.pmmf.hu/webgui/www/uploads/images/1453/010-c-c-2.pdf
  11. SixHouse

    c++ gond

    Gondolom nincs jól beállítva a fordítóban az include könyvtár. Próbáld beállítani... több ötletem nincs
  12. SixHouse

    c++ gond

    1: nem tudja megnyitni az iostream.h fájlt 2,3,4: ezek az első problémából adódnak, ugyanis az a fájl tartalmazza ezeket a függvényeket 5: a getchar pedgi azt hiszem az stdio.h-ban található (6: nem használod a deklarált változót semmire)
  13. SixHouse

    C++

    1. először a nyelvtant kellene megtanulni legalább elégségesre (2) 2. gondolom fejlesztői környezetre gondolsz a "program" alatt - ha nem vagy képes arra hogy utánanézz, hogyan is nevezik az egyes fejlesztői környezeteket, nem hiszem, hogy van jövője ennek a dolognak - felhasználói szinten fejlődj még... 3. kérni szépen kell és egy "legyetek szívesek" nem hátrány, ez a flegma stílus külön gyönyörű A pascalból arra következtetek, hogy felhasználói programok fejlesztésére gondolsz... Kulcsszavak az appz topichoz: Kulcsszavak google-höz:
  14. SixHouse

    wallpaper

    > PirateClub.hu > Számítástechnikai, Technikai fórumok > Grafika, Photoshop > Kérdezz-Felelünk
×
×
  • Create New...