Jump to content
PirateClub.hu

sadf

Elit
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kame House - Zseniális Teknős Szigete

sadf's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. sadf

    Xandros

    A wine progit ismered linuxon? Csak azért, mert azzal elmegy egy-két windows progi...
  2. sadf

    Bajnokok Ligája

    Akkor örülj magadban és tudod miért?! Mert az első meccsen a barca képtelen volt gólt rúgni itt meg egy 0 volt a teljesítményük egyedül a lepkegyűjtő valdes ért valamit, mert belerugdosták a labdát! 1-2 bírói hiba van 1 meccsen na de itt rengeteg volt a kiállítással együtt, főszereplő akart lenni a kopasz norvég hülye gyerek az lett, örüljetek vele együtt, esett előtte térdre ő nyerte meg nektek! Szép volt örüljetek!
  3. sadf

    Bajnokok Ligája

    Gratulálok barca sz*phatjátok körbe a bírót! Minimum három tizenegyest csalt el a szemét a Chelseatől! Remélem,hogy ez a bíró soha többet nem kerül a Bl közelébe, sőt tiltsák is el mindenféle labdarúgó mérkőzéstől, vertem volna ki a sípot a szájából ennek a tetűnek!
  4. Köszönöm szépen a segítségeteket! Akkor Strong és olvasgatom a digis fórumokat! Köszönöm szépen!
  5. Sziasztok Nekem is lenne 1-2 kérdésem! Digi Tv van HSS-7160NA beltérivel. Alapból Intelsaton fogja a csatorákat.Egyszer szórakoztam a Hotbirdel es a Thor 3al,nah akkor bejott valami 300 csatorna,nagy részük természetesen kódolt,de volt jó pár külföldi csatorna ami simán ment,egy darabig aztán azok is elérhetetlenek lettek. Az lenne a kérdés,hogy ezekre a csatornákra van e valami megoldás? Nem Hbokra kell gondolni,ezek ilyen mezei csatornák,csak jó lenne,mert többet tudnék kapcsolgatni. Vagy már ehhez is okosított beltéri kellene? Másik kérdés,hogy Antenna Digitalra van valami törés? Mert olvasgattam visszafelé,de nem nagyon találkoztam ezzel a szolgáltatóval az itt kérdezők körében! És még akkor annyi,hogy melyik beltérit ajánljátok? Stong vagy Optibox vagy van még egyéb is? Nem fontos a HD minőség!
  6. sadf

    Animékről

    Nem egyszerű davedane,de mind 3 amit írtál azok tulajdonképpen a természetfeletti képességük mellett a humorra mennek és összpontosítanak a csaták mellett! Slayerst láttál már? Jó karakterek és spamelo! Nekiláttam tegnap a Kurozukának,tegnap megnéztem az első részt,nem volt túl nagy hatással rám,hogy egyből kaptam volna le a következő részt(ellenben Champloot annak idején elég gyorsan végignéztem)! De aprítanak benne rendesen,hátha ez meghozza valakinek még a kedvét!
  7. sadf

    Dragon Ball 2: Reborn

    Megerősítik amire utaltam a bevételek kapcsán: A hétvége legcsúfabb eredményét azonban a Dragonball: Evolúció könyvelheti el. A filmről jelen pillanatban nem tudni, pontosan mennyibe is került, és a közönség reakcióját látván nem is fogja felfedni a Fox, hogy mekkorát is bukott. A film mindösszesen 4,6 millió dollárt szedett össze, ami elképesztően gyenge eredmény. Ráadásul a kritikusok is lehúzták a filmet, szóval nem valószínű az a második rész. Forrás: http://www.sg.hu/cikkek/66768
  8. sadf

    Dragon Ball 2: Reborn

    Ez még csak előkészületben van ha jól sejtem! De szerintem kétszer is meggondolják,hogy bele kezdjenek! Látva,hogy hogyan teljesít a mozi jegypénztáraknál http://boxofficemojo.com/movies/?id=dragonball.htm De ha jól látom akkor csak tegnap kezdett az amerikai mozikban(másodszor is eltolták az Usa premiert),talán ott még megmenekülhet az első rész és akkor még összedobhatnak talán egy kicsivel jobb folytatást! Mondjuk egy egész stáb cserével illenék kezdeni!
  9. sadf

    Dragon Ball 2008

    Mivel zsepi jelezte,hogy igényt tart a feltöltésre ezért felkerült: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6186025
  10. sadf

    Dragon Ball 2008

    Sejtettem,hogy csak valami ilyenre lesznek képesek! Mindenhol lehúzzák a filmet Usaban a premiert szerdáról péntekre tolták,érzik ők is,hogy valami nem stimmel vele! Andro666 ha jól sejtem erre gondolsz: http://www.imdb.com/title/tt0122050/ Nem rossz! Feldobom holnapra ha érdekel valakit,még magyar felirat is van hozzá és akkor legalább lesz összehasonlítási alapja mindenkinek!
  11. sadf

    Anime

    Flóri! Ebben vannak démonok és erőszakosodnak a női szereplőkkel! Hátha ezt keresed: halott
  12. sadf

    zombi és vámpír filmek

    Rapid 5jegyűt ad? Érdekes,ma nem töltöttem még róla,de majd most! Hát behalok csak 4-et enged bepötyögni! (Nekem 6 számjegyűt adott, a mocsok) De azért mert csak azt kell bepötyögni amin MACSKA van! LEgalábbis nekem azt mondta! Told neki Flóri bá!
  13. sadf

    zombi és vámpír filmek

    Haha.és milyen jól teszed! De ezen meg se lepődök,hogy leszeded!
  14. sadf

    zombi és vámpír filmek

    Mi az,hogy csak a 3. van meg? TEssék letölteni az első kettőt is! Még rohadt régen töltöttem fel mind a 3-t,de még élnek a linkek asszem! Az első az nagyon jó! Nekem egyik kedvencem,de ebben közre játszik,hogy százszor láttam kiskoromban és akkor igen jó kis félelmet váltott ki belőlem!
  15. sadf

    zombi és vámpír filmek

    Aztán ne felejtsétek el megosztani velünk se? Frogtownnal,hogy állsz? Valahol olvastam,hogy neki lendültél(etek)?
×
×
  • Create New...