Jump to content
PirateClub.hu

Greg82

Veterán
  • Pontszám

    1,083
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    pgyorgy82@gmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    a szobámból!

Greg82's Achievements

Anya megengedte

Anya megengedte (14/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Greg82

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Több is volt, az egyik az, amikor megismerkedtem egy lánnyal (hát ha így lehet hívni) egy internetes fórumon. Elég nagy népszerűségnek örvendett, el is volt szállva magától rendesen, rögeszméi voltak, nem hitt nekem, kételkedett bennem folyamatosan. (De ha én kétségbe vontam bármelyik állítását, akkor én nem hiszek neki, nem veszem őt komolyan, stb.) Fizikai kapcsolat nem volt köztünk (mert ő nem akarta), én viszont éreztem a vibrálást magamban akárhányszor neki írtam. Mielőtt igazán elkezdődhetett volna a kapcsolatunk (ha ezt annak lehet nevezni), már véget is ért, mert ő se engem nem vállalt fel más előtt, se magát. Ő igazán elemében a fórumon volt, ha valami gondja, baja volt, oda írta le, legtöbbször pedig én voltam a bunkó, mert nem figyeltem az írásaira, amiben kifejtette mi nyomja éppen a lelkét (nagy ritkán nekem is elmondta, de inkább a fórumon élvezte a népszerűséget). Ha nem az volt, amit ő szeretett volna, akkor besértődött, ha öt percet késtem meló után (önmagam hibáján kívül) msn-ről, akkor már szóba se állt velem, és elérhetetlenné tette magát minden szinten, majd még napokig felhánytorgatta nekem, hogy mennyire csalódott bennem, mert én hazudtam neki. (Holott végig ő volt a hazug én helyettem, mert hallgatni ugyanolyan hazugság, mint téveset állítani.) És ez csak egy példa volt a sok közül. Egy idő után leszűrtem, hogy csak játékszer vagyok az életében, majd eldöntöttem, játsszon mással (vagy magával), csak engem hagyjon ki belőle! Ezt közöltem vele e-mailben is, nem kevés idő után, de úgy érzem felfogta. Az én szememben az ilyen ember (és az ehhez hasonlók) hiteltelenek és nem is csodálkozom rajta, ha egyedül vannak. Az ilyen ember "...egyedül marad végül, irgalom nélkül." Sajnálom ha hosszúra sikeredett az irományom, de ez most kikívánkozott belőlem. Egyébként is jobb kimondani a dolgokat, mint magunkba fojtani!
  2. Hifitornyon keresztül hallgatom, ha jól emlékszem 2X40 Watt a teljesítménye. Néha egy Philiphs SBC HP200 fülessel!
  3. Greg82

    Hogy vagytok?

    Jól, köszönöm szépen!
  4. Greg82

    Hogy vagytok?

    Rég nem volt már ilyen jó napom!
  5. Greg82

    Kedvenc Vers, Idézet

    „Meghalok mert beléd szerettem, meghalok mert hiányod elviselhetetlen. Gondolj rám, ha zúgnak a harangok, csak azt jelzik, hogy én már nem vagyok.” Ismeretlen (számomra)
  6. Greg82

    Szeretlek,a világ minden nyelvén!

    Na most már kész nyelvész lettem... Kösz má'
  7. Greg82

    Szerelmes versek topic!

    „Reggel majd ha felébredsz, észre fogod venni, csendes kis szobádból nem hiányzik semmi. Hogy én itt jártam, megtudod azt könnyen, hisz hófehér párnádon ott ragyog a könnyem. A felkelő nap megcsillan szemedben, szép piros arcodon, bársonyos testeden. Selymes hajadat simogatja a hajnali szél, megpihen rajtad a fáradt őszi levél. Én szeretlek téged! Tudod ezt te is. Te engem szeress! Ezt szeretném én is. Elfelejteni téged soha nem foglak, egész életen át szeretni foglak.”
  8. Greg82

    Hogyan legyél pornósztár?

    Jómenőcsávó...
  9. Greg82

    Fanta reklám

    Ezzel én is így voltam!
  10. Greg82

    A világ legrosszabb énekese :D

    Ennyi erővel én is énekelhetnék...
  11. Greg82

    Áll a mezőn

    Ennek biztos itt a helye...?
  12. Greg82

    Milyen sztárra hasonlítasz???

    Egy webcamos képet tettem fel...eredmény...csak, h az ismertebbeket említsem: 77,3% Benito Mussolini... 66% Nicolas Cage 66% Alain Sheerer szerk.: érdekes...ezek az emberek mind kopaszak...kopaszodnak...nekem meg még van hajam...egyelőre...
  13. Greg82

    Furcsa holland műsorvezető

    Ez az ember undorító! Végig se bírtam nézni amit csinál!
  14. Greg82

    Részeg tánc :D

    Én most láttam elsőre, köszi, h megosztottad!
  15. Greg82

    Pankár Slam

    Ez mekkora gáz!
×
×
  • Create New...