Jump to content
PirateClub.hu

megawarez

Veterán
  • Pontszám

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Celldömölk

megawarez's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. megawarez

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne: 2 fiók van a gépen: rendszergazda és általános jogú Azt szeretném megoldani, hogy az utóbbi ne lássa a rendszergazda fájljait. Beállítottam a Biztonsági fülnél, hogy teljes tiltás legyen, de még is ha a másik fiók keresőjébe beírok bármit akkor megtalálja... Tudtok segíteni?
  2. megawarez

    Hálózati problémák

    Sziasztok! 2 gép van összekötve nálam wifin. Mindegyik így 1 netet használ. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e olyan dolog, hogy az egyiknek erősebb sávszélt adok. Tehát ha töltök az egyik gépen és egy másik gépen nem, akkor ugye a másik gépnek kevesebb sávszél jut. Na ezt szeretném elkerülni, hogy ne kelljen azért leállítani, mert mások netezni akarnak. Csak egyszerűen elveszi a kellő sebességet és ennyi. Nem tudom érthetően fogalmaztam-e. Előre is köszi a segítséget.
  3. Sziasztok! 2 évig programoztam/tanultam Delphivel. Eddig utáltam mert muszály volt, de most valahogy hiányzik, hogy abbahagytam. Szóval szerintetek érdemes ezt folytatni, vagy inkább valami más programnyelv-re térjek át? Elsősorban a magam szórakoztatására használnám. kis segédprogramokat csinálnék...
  4. nekem egyszerűen nem megy! Pedig gondolom nem nehéz, hiszen, ezt olyan alapnak tartom.
  5. Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne, van egy K betűm, és forgatnom kellene, de egyszerűen nem jön össze!
  6. megawarez

    Kérdezz-Felelünk

    Köszi!! Szerintem is a Canon a jobb választás!
  7. megawarez

    Kérdezz-Felelünk

    hm Na tessék, muszáj volt ezt megmutatnod? Most még annyi fogalmam sincs mint eddig, hogy melyiket válasszam. Melyiket válasszam, hm... Mit jelent a Raw különben? A tesztképeket megnéztem és valahogy nekem a canon jobbnak tűnik + a külső vakupapucs sem utolsó dolog!
  8. megawarez

    Kérdezz-Felelünk

    Köszi a válaszodat!
  9. megawarez

    Kérdezz-Felelünk

    Akkor így "elsőként" meg is szólalnék! Lenne 80e Ft, ebből gazdálkodnék ki egy gépecskét! Nézegettem persze, de nem nagyon értek hozzájuk, inkább ilyen parasztvakítós dolgokat néztem mint mp és dzoom. De a Sony dsc h9 -es megfogott, de nem tudom hogy mennyire lenne jó ár/teljesítményben. Nem kell nagy gép, inkább kompakt, 1 kézben fogós , olyan hétköznapi használatra, de viszont a képekel azért el is tudjak egy pöppet dicsekedni. Ezért fordulok hozzátok, előre is köszönöm!
  10. Sziasztok! Nekem olyan problemám lenne, hogy az XP PROFESSIONAL Cd-m telepítéskor nem ismeri fel a vinyót, azt írja ki hogy nem talált merevlemez meghajtót, de ha HOME EDITION-el próbálom akkor egyszerre jó lesz! Valami drivert mondogattak nekem, de nem tudom hogyan kéne használni. Előre is köszi!
  11. megawarez

    Karácsonyi hangulat

    hm érdekes! http://www.adobetutorialz.com/articles/2909/1/We-wish-you-a-Merry-Christmas-illustration tutor alapján!!
  12. Sziasztok! Melyik az a kártya amelyik 1-2-vel olcsóbb/gyengébb mint a 8800GTS ?? Előre is köszi
  13. megawarez

    Virtual Tuning

    azta, hátha ez tényleg igaz akkor nagyon grat, csodaszép!!! Remekmű... El sem hittem hogy egy motorról van szó, nagyon szép, max respect!!
  14. az lehet, de a 8800-as 100,000 Ft
×
×
  • Create New...