Jump to content
PirateClub.hu

srow

Veterán
  • Pontszám

    340
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About srow

  • Születésnap 01/01/1908

Contact Methods

  • MSN
    srow_113@hotmail.com
  • Website URL
    http://srow.freeblog.hu ; http://o-cc.gportal.hu ; http://hcc-team.atw.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Érdeklődés
    fotó meg egyebek.

srow's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

0

Közösségi hírnév

  1. srow

    Fujitsu-Siemens LifeBook S7110

    játszani nem is nagyon akarnék rajta. esetleg retro játékokkal, amiken felnőttem, azt meg majd csak elviszi főleg netezés, szövegszerkeztés. és persze mikor kipróbáltam az sem volt egy hátrány, hogy elég gyors kis masina és köszönöm a válaszodat!
  2. Sziasztok. Erről a laptopról szeretnék pár véleményt kérni, hátha tud valaki valamivel szolgálni Fujitsu-Siemens LifeBook S7110. El gondolkoztam rajta, hogy veszek egy ilyet, olcsón hozzá tudnék jutni. Neten olvastam már róla tesztet, nem szidták, de jó lenne ha valaki személyes tapasztalatot is tudna írni róla. Előre is köszi!
  3. sziasztok. lenne egy kérdésem, lehet hogy már elhangzott, de nem olvastam végig a topikot. nekem a fibernetnél van szerződésem digitális tv-re és a set top boxban valahogy be lehetne e állítani azt hogy azokat a csatornákat is tudjam fogni amire nem vagyok előfizetve? előre is köszönöm a segítséget.
  4. srow

    Milyen csukátok van?

    egy etnies cullicut és egy dc pure xe
  5. srow

    Kedvenc sorozatod??

    dr house my name is earl knight rider 2008 ncis simpson család south park
  6. srow

    Te mikor rúgtál be először?

    pf. ki emlékszik arra már
  7. soner

    szőrös a lábam:O

  8. srow

    Milyen telefont vegyek?

    ki szeretném kérni a véleményetek a Nokia 6131-es modelljéről, ugyanis ilyet szeretnék venni. aki tud személyes tapasztalatot irni azt megköszöönném.
  9. srow

    Saját versek és prózai művek

    srow - csak úgy Egy név melyet milliók zengettek Egy hit melyet ezrek követtek Egy nép mely sorsát kivívta Egy nép mely most nagyon megszívta Egy nép ki együtt mozdul Egy nép kikre harang kondul Egy nép vagy csőcselék Egy nép, aki csak annyit mondd: ELÉG! Együtt mozdul apraja nagyja Hisz még a gyermek és apja, anyja Hiszi, hogy a nép térde tud állni Teszi és a füst, nem fogja bezárni Talpra állítani a népet csak együtt megy De ez olyan nehéz, mint egy hegy A sorsot újra a kézbe venni A népet újra a hitére tenni Ha ez mind-mind sikerül Akkor a nép majd újra örül Teszi, mit kell éjjel nappal És nem lop semmit sem egy kalappal Majd ha újra itt terem a baj Minden úgy csúszik mint a vaj És a nép majd együtt mozdul És minden rosszat lerombol Szívében a szeretet e föld iránt nő És úgy harcol érte, mint ez lenne a hőn áhított nő Megvédi testével, lelkével e nemes talajt De a sok őrült miatt ez egyre csak halaszt Egyszer visszaérkezünk jelenlegi helyzethez Hogy a földet egyedül kell megvédened Egyébként elveszik mindened tőled Még azt is akit szeretsz, őt főleg
  10. srow

    Rap vs. Rock

    noskéremszépen. MC Gőz, fankaDeli azért nem olyanok mert nem nyaldkiaseggem zenét nyom meg nem küld el a fszomba mindnekit. gagsta pudvát nézzétek meg mi lett belőle. egyszerűen ezek a srácok a legtehetségesebb repp arcok MO-n de nem akarnak olyan nagy sztárok lenni és meg is értem őket...
  11. Rántott nem inkább sült csirke ??

  12. srow

    Kinek Milyen Bringája Van?

    egy vadonatuj Caprine Forest
×
×
  • Create New...