Jump to content
PirateClub.hu

Alucard86

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Alucard86's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Alucard86

    zenecsináló gép

    Jól el lehet szórakozni vele egy darabig, de egy idő után minden szám hasonló lesz már!
  2. Alucard86

    Ki milyen játékkal nyomul?

    WoW, újabban meg főleg Guild Wars:Factions!
  3. Ilyenkor nyáron napi többször, suliidőben + majd +látjuk, de napi minimum 1 +marad, az tuti!
  4. Alucard86

    Star Wars

    Én az összes részt bírom, de a 3 újabb nekem jobban tetszik vmivel, ha másért nem, a látvány miatt, nekem az elég! De a legjobb talán a Sithek bosszúja lett, bár a Klónok támadásának a vége is elég látványosra sikerült!
  5. Alucard86

    Multis gameek háborúja

    CounterStrike, de a Jedi Academy se rossz:D
  6. Alucard86

    Dragonball AF

    Itt a bizonyíték arra amit feljebb írtam, ezt azon az oldalon találtam a fórumban: "Ok my name is Aaron sweevel (The one one who though of this prank) and i made this website.I decided to make this website cause i am the biggest DB/Z/GT fan in the universe and I wanted to make my own series or at least make people to believe that i was. So there you have it, its not real, i made it up, sorry. But that doesnt there aren't any series being devoloped for instance Dragonball FNG is being devoloped (For more info go to www.freewebs.com/dragonball-mamodo) And also Dragonball IP is being devoloped. (For more info go to www.freewebs.com/dragonballip) So there you have it Dragonball AF is fake. Sorry if i made you mad. " Ebben bevallja a gyerek hogy ő találta ki az egész AF-et!
  7. Alucard86

    Anime

    Az én kedvenceim: Dragonball, Elfen Lied, Neon Genesis Evangelion, Hellsing. De mostanában kezdtem el leszedni többet is, úgyhogy majd bővül még a lista!
  8. Alucard86

    Dragonball AF

    Jól írták előttem, amit te láttál, az a GT Special volt! Semmi köze az AF-hez! Az AF teljes mértékben rajongói fan kitaláció, nincs belőle film, és nem is lesz, még ha kering is 1-2 ilyen a neten (pl 1 AF intró, ami valójában egy Dragonball játék intrója). Viszont van sztori (angolul itt megtalálod, ez a "hivatalos" AF oldal: http://www.ingenco.20megsfree.com/custom.html ) és van jó pár kép ( http://www.ingenco.20megsfree.com/photo.html ). Az oldalról elvileg + lehet venni az első AF sorozatot is, csakhogy ez egy szép nagy átverés, ugyanis elirányítanak az American Anime Store oldalra, ahol a gyanútlanok bedőlnek és megadják az adataikat, de nézzétek csak + a linkjét: http://americananimestore.20megsfree.com/ Kicsit a vége mintha gyanús lenne... Szóval az ember befizeti a pénz, és vár .... de jönni nem fog semmi, az tuti. Az oldalon van vhol 1 fórum, ahol maguk az oldal szerkesztői is beismerik, hogy egy nagy kamu az egész!
  9. Alucard86

    Bud Spencer És Terence Hill

    Kincs ami nincs, gyermekkorom kedvenc filmje...
  10. Csatlakozom az előttem szólóhoz, vagyis én is 20 vagyok
  11. Alucard86

    MMO-k párbaja

    WOW, WOW, WOW!!! Legalábbis számomra egyértelmű! Nagyon jól kidolgozott mind maga a játék, mind az egész világ, a történelem, és ez nálam fontos szempont!
  12. Alucard86

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Én most épp World of Warcrafttal (ez sztem marad is még 1 darabig), de mellette másokkal is, pl. BFME2, CS1.6, Warcraft3...
×
×
  • Create New...