Jump to content
PirateClub.hu

kamasz

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kamasz's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kamasz

    PS CS3 kicsit fura

    Kék izé az ütött (bocsi az offért)
  2. kamasz

    fat32 konvertálása ntfs-re

    Köszönöm szépen! Most ez jól jött mert defragolni akartam egy 20 gigás fat rendszert de tovább tartott volna mint egy 120-as ntfs.. :S
  3. kamasz

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h virtuális gép alól lehet instalálni? Próbáltam VirtualBox-al de nem sikerült, lehet én vagyok a béna linux ment... Csak mert akkor nem kéne szenvedni, tudnám nézni a segítséget win alól miközben virtuálison megy fel az OSX. Ha meg sikerült utánna kiírnám. Lehetséges?
  4. kamasz

    Batch kérdés

    Köszönöm szépen meglesem!!
  5. Sziasztok! A kérdés az lenne, hogy lehet-e ékezetes karaktereket kezelni batchben? Vaalamint az megoldható, hogy a háttérben fusson az alkalmazás (nem a tálcán!)?
  6. kamasz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Atmex. Igazad van eredeti vasakhoz képest negyed anyiba sem kerülnek még a jobbak se (vsti) de azért egy komolyabb szoftveres analóg elérheti akár a 100-200k is.. az egy dolog h ennek a fizikai változata akár 500E - 1 millió Ft is lehet.. :S Szóval azért nem egy olcsó dolog. És akkor még magukról a seq progikról nem is beszéltünk ami az egésznek az alapja. Logic, Ableton, Reason stb. Bár ezek a tudásukhoz képest nem vészesek. És azért egy album után már illik ilyet eredetiben venni, még ha a vst-k warezosok is. Én elég régóta Ableton párti vagyok. Sokat tud és relative olcsó is ahhoz képest, h live acten kívül szinte tökéletes producer program is.. De ezmár off Ezt csak felszín közeli tájékoztatás ként írtam, mert azért nem mindenki van ilyenekkel tisztában. Amin sziszegtem egyet az maga a topiknak a címe... De szubjektív
  7. kamasz

    szomorú zenék

    Az én listám JULIETTE AND THE LICKS - LONG ROAD OUT OF HERE ( Nagyon óvatosan.. nálam ez a Nr.1) Alesana - Apology Eyes set to kill - This love you breathe Eyes Set To Kill - Beauty Through Broken Glass Mariah Carey - My all Bon Jovi - (You Want To) Make A Memory Anonim mc - Napsütés
  8. kamasz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Ha voltmár hasonló hozzászólás előre is elnézést. Itt gyökereiben van a baj, magával a téma címével is ha csak nem szántszándékos. Ez alatt azt értem, h a Rock inkább gyűjtőnévnek mondható ami alatt gitárt, dobot, énekest stb értünk. Sok stílust magában foglal.. Viszont disco alatt nem mondhatjuk el ugyanezt.. Eleve olyan stílus hogy disco nincs. Volt.. 70' - 80' ban. A téma nyitó gondolom az elektronikus zenére gondolt disco alatt, de ebből is látszik, hogy iinkább a rock zenét helyezi előtérbe. Ez nem baj de elég bántó, h sok ember ilyen tájékozatlan a zenei stílusokkal kapcsolatban. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mintha Étel Vs Fanta lenne a topic címe... Ugyanis az étel sokmindent magában foglal de a Fanta egy üditő. Étel Vs Ital lenne a helyes. Ugyanúgy mint Rock Vs Elektronikus zene. Nálam amúgy a minimal techno a befutó de hallgatok még hébe-hóba progressive/alternative rock -ot is. A másik amit nagyon utálok az az amikor fikázzák a tájékozatlan hagyne mondjam kik az elektronikus zenét mert hogy olyat ők is tudnak csinálni... Hasonló állásponton lévő úriembereknek megjegyezném, h itt több hetes (ebbe nemszámoltam bele maga a zene megírását fejben stb) stúdió munkákról van szó nagyon drága szintetizátorokkal/VST(i) hangszerekkel. És ha nemtudod mi az az analóg, fm, wave, noise hanghullám akkor nehezen hiszem, h valaha bárki eltudna készíteni egy full számot... A masteringről nem is beszélve... Persze gondolom azt is kevesen tudják, hogy a rock zenék ugyan azzal a studió technikával készülnek mint az elektronikus 'társaik'... Egyesével veszik fel a hangszerek hangját, éneksávot stb. És szoftveresen rakják össze a mastering miatt. Persze az is megtörténhet, hogy az arcukon és vokálhangjukon kívül semmit nemadnak bele a zenébe a bandák... Ugyanis szinte ugyanolyan hangokat lehet kitekerni vasakból vst szintetizátorok segítségével mint ha feljátszanák.. (azért ez elég ritka)
  9. kamasz

    számoljunk el egyesével 20000ig

    2705 (Call of Duty 5 XD )
  10. Ilyet sose mondj egy lánynak, h na mondj valamit.. Ha már itt tartotok akkor levan lőve az egész.. MIndenképp őrültnek kell lenni egy lánynál. És az a titka, h oan dolgokat viszel a mondatokba aminek semmi köze nincs a témához Pl.. "Akartam neked hozni valami ajándékot, csak annyira siettem, h inkább időben szerettem volna ideérni , bár amikor megálltam a az útnál pisilni vt ott 2 kecske gondoltam bedobom neked a csomagtartóba, de nemtudtam alergiásvagye a parlagfűre. " Ilyenekre gondolok. 3-4 iesmit bevágsz és utánna nagyon felenged a csaj, mert úgyérzi őis beszélhet veled bármiről.
  11. kamasz

    C videók

    aztamindenit :o Iet se láttam még magyarul Nagyonszépen köszi a linket!!
  12. kamasz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Nem hülyeség a téma, mert globálisan világít rá az emberek felfogására... Az a probléma ezzel a felfogással, ("most jöttem a konyhábol oszt halottam vlami diszkóót a rádióban, tuti pt junior vagy Náksi volt... "), hogy nem tudja megkülönböztetni a stílusokat... Ha egy picit is szélesebb látokörű lenne az ember eleve nem nyitna ilyen topic-ot, hogy disco vagy rock mert a 2 dolognak köze nincs egymáshoz... A rock az egy stílus, műfaj, de a disco nem... A disco az elektronikus zene egyik alága... A másik az, hogy olyan nincs, hogy disco... Disco zene volt kb a 70-es, 80-as években! Ma nincs! Amit ma hallgatnak a diszkósok azok mind club, house zenék! A témának vlahogy így lenne értelme: Rock vs Elektronikus zene... Kb az is lehetne ilyen felfogással a topic neve, hogy "Mit szeretsz jobban? Enni, vagy kólát inni? Sok köze nincs egymáshoz max úgy: Enni vagy Inni. Én egyiket sem hallgatom a kettő köszül (Disco, rock) "disco"-t meg főleg nem... Rockbol 1-2 számot ami nagyon tetszik, viszont magával a stílussal semmi bajom! Nagyon tudom értékelni azokat a művészeket akik 10-20 éve csinálják ezt, és látszik/hallatszik is! Viszont a disco zenét egyenesen utálom! Semmi másról nemszól minthogy van egy 4/4 es dob loop + minden dob után egy bass... ennyi +vlami elqrtr szinti... hallgassatok meg egy igényes house zenét és érezni fogjátok a, hogy miröl beszéltem... Azt amikor van egy gyünyürű bassline és a zongora mellé egy lightos szinti alap, esetleg még szaxi is közrejátszik!... Na az elektronikus zene! Remélem lehetett vlamennyire érteni, és bocsi a helyesírási hibákért siettem! Üdv Ajánlom figyelmetekbe: Silicone Soul Feat. Louise Claire Marshall - Right on! (Radio edit) Robbie Rivera - Sax Heaven Shapeshifters - Incredible stb... Ezt pedig csak azért, hogy lássátok, felesleges vitázni, mert ma már szépen folynak össze a dolgok... Benny Benassi - Whos your dady
  13. kamasz

    3ds Max Munkák

    Ugyérzem nem a legjobb póz
  14. kamasz

    Mixelés,te hogyan csinálod?

    Axis nál a pont Nem progi függő... A lényeg, hogy ha állítod a BPM-et akkor minnél kisebb mértékben torzítson! Vlamint minnél több sample-t lehessen berakni. Sztem ez egy jó progi lényege. De persze ott vannak az Effektek+Jó ha nem 2 cue pontot tudsz rajta meghatározni stb.. Én a Virtual DJ 3 mat ajánlanám nagyon ügyes kis progi! Még a film formátumokat is támogatja (ver. 3 )
  15. Designer Photoshopban alap hogy profi. Utánna legalább egy dreamweaver de jobb ismerni magát a html nyelvet. Flash az kiegészítő hozzá de ha csak az alapjait tudod az sem gáz, ez is megrendelés kérdése. Persze minnél többet akarsz keresni a kész designel annál több nyelvet/progit kell ismerned. Én most csak design kodok. Bár ismerem a felsorolt dolgokat csak photoshopal dolgozom most 10-20 között kapok egy melóért.. Ez így kevés. Csak ezen kívül sok dolgom van és nem érek rá jobban belemélyedni.
×
×
  • Create New...