Jump to content
PirateClub.hu

assaultking

ViP
  • Pontszám

    219
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About assaultking

  • Születésnap 04/20/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Nyíregyháza

Legutóbb itt jártak

6,792 profil megtekintés

assaultking's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ha kell megértő és kedves, ám ha kell keményen lesújt a szabálysértőkre. :) 5*

  2. Szókimondó, de mégis rendes! És találtam sok tanúlságot a hozzászólásaidban! :) Adok neket 5 csillagot! :)

  3. Köszönöm mindenkinek az elismerést :)

  4. A Legjobb fej modi!

    5 csillag!

  5. Legjobb moderátor :)

  6. De valószínűleg héberül van mindenhová elrejtve,hogy ne a letöltő topicokban köszöngessenek,mert a userek kb. 70%-a képtelen megérteni! Ha meg megy a warn akkor megy a sírás-rívás is!
  7. köszönjük a munkád :)

  8. Egy kis helyesírási hibára lettem figyelmes.Ha a "Jelent" gombra kattintunk akkor a "kommonikálhatsz" szó van írva a kommunikálhatsz helyett.
  9. assaultking

    Hambi vagy Gyros?

    Inkább gyros.De a mekis hambit si szeretem
  10. Tudom,hogy off,de a magánterület rész nekem is hiányzik. Bár én nem voltam valami túlzottan aktív tagja,de a csevegő részt például minden nap elolvastam. De amúgy is volt sok érdekes dolog arrafelé. Hátha a főnök meggondolja magát,mivel úgy tűnik mindenkinek hiányzik a topic. Bár gondolom,hogy nem kivánságműsor,de hátha mégis... Az FTP és Rapid accountoc-ról pedig annyit,hogy aki nem akarja ne tegye ki.(itt nem bírálni akarok senkit én ha használok valamit akkor megköszönöm) Régen én is kitettem a SAJÁT smsweb acc-jaimat az smsweb topic-ba,de aztán meguntam hogy bár én fizettem a kódért könyörögnöm kellett hogy használhassam. Én csak egyszer használtam John rapid accountját de azt ki is írtam rögtön. Elég szomorú,hogy használja valaki a más által megosztott kódot és egy köszönömöt sem tud odabiggyeszteni vagy hogy meddig használja de ez van sajnos.Ezt el kell fogadni,változtatni nemigen tudunk rajta. De abban igaza van Tibiole-nak,hogy azért nem kellene MINDENKIT minősíteni egy-két ember bunkósága miatt! Nekem is elég zokon esett,pedig semmi közöm nem volt a dolgokhoz.De erre mondhatjuk,hogy akinek nem inge ne vegye magára. Sorry az off-ért de ezt le kellett írnom. Gospel hiányát én is érzékeltem,eléggé elburjánzottak a semmitmondó hsz.-ek mostanában a Gamez-ban
  11. assaultking

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericsson W580i.És nagyon szeretem a kis drágát
  12. Mivel a barátnőmmel családi csomagban vagyunk így napi 3-4 órát is beszélünk. Mióta megvan ez a csomag (márciustól ha jól emlékszem) 215!! órát beszéltem a telefonomon! Ebből a kimenő hívás 116 óra! Huh,még én is meglepődtem!
  13. assaultking

    Top 100 FTP-server

    Ezen a cd-video.ru ftp-n rengeteg cucc van,de nem tudok semmit letölteni. Beenged at oldalra de akármit indítok el azt írja ki,hogy hibás letöltött fájl. Miért lehet ez?
×
×
  • Create New...