Jump to content
PirateClub.hu

drpalcsi

Veterán
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Semleges

About drpalcsi

 • Rank
  Lézengő

Recent Profile Visitors

754 profile views
 1. Szia! Az Emergence 11. rész 720p változatánál a 10. rész lett újra feltéve, légyszi javítsd ki a 11. részre,ha lehetséges? Előre is köszönöm!

 2. Nem tudnád a Datára felrakni, ha szépen megkérlek ? Az 1. évad még csak-csak lejött, a 8. részt kivéve, de a 2. évadot nem engedi. Folyamatosan visszaszámol 9 perctől, aztán újra kezdi a visszaszámlálást, mintha egy "időhurokban" ragadt volna ?
 3. Sajnos a 8. résznél azt írja, hogy lejárt plugin és nem lehet letölteni.
 4. Ez nagyon jó! Szeretem Billie Pipert, jó színésznő. A többi évadra is számíthatunk ?
 5. Az 5. résznél baj van a hanggal és a kép is szakadozik. Kétszer is letöltöttem, hátha a letöltésnél, vagy a kicsomagolásnál volt a hiba, de nem. Nálatok is ez van, vagy az én gépemmel van gond ?
 6. Oké, ezt nem értem ? Második rész nincsen, csak egyből a harmadik ? Esetleg az első rész dupla epizódnak számított ?
 7. A 7. résznél két 02 es van, nincs 01 es, szóval légyszi kijavítani, mert így nem lehet kicsomagolni, illetve összerakni a fájlokat. Előre is köszi
 8. Az első résznél két darab 002 es fájl van ! Az egyiknek nem inkább crc-nek kellene lennie ?
 9. Az utolsó, 8. részből lesz 1080p változat is ? Kérlek, ha lehet, mert azt akkor kivárnám.
 10. Semmi baj, egy sorozattal több, vagy kevesebb, nekem mindegy. Egyébként sem azt kértem, hogy vedd le az avit, hanem hogy mkv formátumban is fel tudnád e rakni, ahogyan azt a többi sorozatnál is megteszi a feltöltő és mindkét formátumban felrakja. Azért legalább válaszoltál, és azt köszönöm is.
 11. Hálás lennék, hogy mkv-ba is felraknád, mert furcsa módon az új uhd tévék már nem játszák le az avi fájlokat ?! /legalábbis a Samsung tévék/
 12. Sajnos a 3. rész 1080p változatát nem lehet kicsomagolni Sem a JDownloader sem a legújabb WinRar nem bír vele. 98 % ig megy ezután kiírja, hogy a fájl korrupt vagy sérült.
×