Jump to content
PirateClub.hu

sony vegas

Veterán
  • Pontszám

    1,438
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

sony vegas utoljára ekkor nyert: Május 10 2013

sony vegas kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

About sony vegas

  • Születésnap Június 26

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    az x sarkán és az y tetején :)

Legutóbb itt jártak

1,088 profil megtekintés

sony vegas's Achievements

Anya megengedte

Anya megengedte (14/24)

61

Közösségi hírnév

  1. Jesszusom, hogy kihalt sajnos ez az oldal. De azért még néha mikor eszembe jut felszoktam nézni. Nekem ez az accountom 2011-es, de volt előtte vagy 3 másik... Csak hát még akkor 10-11 éves gyerek voltam (2007ben, akkor regisztráltam először ide még Hungarian13 néven..) és túl sok rossz dolgot csináltam amit nem kellett volna (flamelés ésatöbbi:D). Jó látni, hogy még mások is visszajárnak ide.
  2. Sziasztok! Gondoltam beköszönök már, lassan itt az érettségi nekem is. Boldog új évet már nem kívánok, azzal már sajnos nagyon elkéstem. Remélem mindenki jól van! Én épp a cigiről szokok lefele, kemény 2. napnál tartok... (másfél éve szívom ezt a gyászt..). Elég rossz, de ki kell bírni mert barátnőmnél betelt a pohár most már végképp nem tolerálja, ha bagószagú vagyok. Szikla sok szerencsét az érettségihez!
  3. Na ki hogy van ezen a szép tavaszi estén? :'D Végre találtam egy normális lányt, már 2 hete kavarunk, egy buliban ismertem meg közelebbről, de már előtte is ismertem Hála az égnek nagyon egy hullámhosszon vagyunk és még jól is néz ki Végre 17 és kicsit több mint fél évesen kijelenthetem, hogy van egy normális kapcsolatom. A cigiről azóta sem szoktam le sajnos. Most az előrehozott érettsigi miatt és eléggé izgulok (angol+info) ráadásul matekból sikerült két egyest összeszednem már erre a félévre.. Bár még van idő év végéig szerencsére (Vagy inkább sajnos ). Egy korábbi hsz-re reagálva : Nekem a nyakamnál a jobb oldali nyirokcsomóim már második éve , hogy kitapinthatóak (ha nem vagyok megfázva akkor is...) Voltam vele orvosnál, megnézte, azt mondta hogy bizonyos mértékig normálisnak mondható de ha elkezdenének nőni vagy fájna akkor menjek el és csinál vele valamit. De szerencsére 2 éve stagnál.
  4. Boldog új évet mindenkinek megkésve! Rég jártam már erre. .. vége lehetne már ennek a télnek, hiába nem volt hideg nagyon unom Utóbbi 3 hónapban "sikerült" rászoknom a cigire, nem sok jó dolog történt velem, sőt inkább szerencsétlenségek sorozata, eleinte csak "nyugtatónak" használtam. Bár a szilveszteri buli legalább jól sikerült. Félévi eredmény is elmegy, bár lehetne jobb is.
  5. Szikla, az én anyám is tud néha kiborító dolgokat csinálni...:/ Egyik osztálytársam múltkor 30ezret nyert a tippmixen:D Jövőhét után szerdán forgalmi vizsga, a lánnyal még mindig húzzuk egymás agyát (már 3!!!!! kibszott hónapja tart a se veled se nélküled) az iskola pedig fárasztó. Pénteken buli Úgyhogy megy az élet:D
  6. Á ne érts félre, én is várom a sulit Hiányzik a társaság. Amúgy mégsem lett ördögűző nézés.. Helyette bepótoltam itthon a Fűrész szériát mert még eddig egyiket sem láttam (első 3 részt megnéztem tegnap)
  7. "Nyugdíjas chatszobában" Na elment ez a nyár is. Végre nincs meleg. Ma pár haverral összeülünk aztán xbox360ozunk egy kicsit meg megnézzük az ördögűzőt, mégis csak klasszikus és még nem láttuk Holnap megyek városnapra, aztán szombaton és vasárnap meg egész nap itthon fogok döglődni és szembenézek a szomorú ténnyel, hogy mindjárt itt a hétfő és vele együtt az iskola
  8. sony vegas

    Batman ws Superman: Dawn of Justice

    Szerintem Ben Affleck borzalmas színész... Egyáltalán nem szimpatikus.
  9. Én a németet mint nyelvet ki nem állhatom és utálom használni és tanulni is. Szerintem borzalmasan csúnya. Svájc tetszik
  10. Amúgy mindenki Angliába akar menni Nekem nem London a célpont amúgy, inkább valami kisebb város ami annyira nincs messze Londontól. De amúgy én ott az Egyesült Királyságban bárhol szívesen ellaknék nem csak Angliában
  11. Haha nekem már a 17 is olyan furának tűnik. Nem szeretem ezt a számot olyan semmilyen A 20-at várom az szép egész Én ha egyszer kijutnék külföldre és lenne munkahelyem akkor nem csak pár hónapot maradnék ott az hétszentség Egyik életcélom az, hogy eljussak Angliába. A nyelvtudás meglesz hozzá csak valami kelendő szakma is kellene hozzá Meg kezdetnek nem ártana egy 'kis' pénz sem
  12. sony vegas

    Taken 3. - Elrabolva 3. (update)

    2 évad??? Ezek mozifilmek Valamivel kevered.
  13. sony vegas

    Te mikor rúgtál be először?

    15 évesen ittam először alkoholt (Hubit) nem volt belőle semmi csak kicsit jobban éreztem magam. Aztán már majdnem 16 évesen ittam be egy kicsit jobban (Absinthe meg minden volt akkor már) de akkor sem hányásig és nem voltam öntudatlan. Olyan meg amikor teleportálás is volt és hányás az idén tavasszal volt először, akkor még 16 voltam.
  14. Nem kellene új (hatalmas felháborodás lenne, főleg az idősek körében) DE szerintem egyébként a Székely Himnusz milliószor szebb mint a miénk. Ők is ugyanazokat szenvedték el mint mi, sőt még talán többet is és mégsem egy temetésre való zene a himnuszuk. (tudom, hivatlaosan nem a himnuszuk de sokan úgy kezelik) Egyébként meg senkinek sincs ennyire búskomor himnusza. Komolyan, érdekes mindenki elő tudja szedni a jó dolgokat a történelméből egy himnusz erejéig, egyedül mi éneklünk csak a negatív dolgokról... Nem elég, hogy depressziós nemzetnek tartanak minket még a himnuszunkra is eret lehetne vágni.
  15. Emlékszem a legelső profilomat még 2008-ban csináltam.. Akkor még nagyon nagy élet volt itt Sőt még 2010 körül is nagy nyüzsgés volt. Kb. mikor a megaupload meghalt akkor kezdődött el a nagy zuhanás.
×
×
  • Create New...