Jump to content
PirateClub.hu

Barabas1

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Barabas1's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

14

Közösségi hírnév

  1. Nem minősítettelek idáig , de kihozod belőlem. Tanulj még egy keveset szóértelmezés terén -baromi nagy szükséged van rá-, mert ha nem teszed .
  2. Az értelmezési szinted nagyon mélyen van, ha nem tudod megkülönböztetni a lehülyéz-t az elhülyül-től Nem jó dolog felcserélhetőnek tekinteni Mellesleg, azért nem ártana, ha magadba néznél, hisz nem írtam feléd sértően, de annyira durván reagáltál rá, hogy szerintem kiütötted a 100 A-os biztosítékot is. Egy beismerése a hibának kulturáltságra vall, de amit Te és a magadfajták csinálnak, az... áh, inkább kihagyom a leírását, úgy sem fognád fel, vagyis értenéd meg szerintem, hisz a tapasztalatom csakis ezt támassza alá. Kár, nagy kár, sajnálom, hogy így van
  3. Olvashatod az aláírásomban, hogy valy miért is teszem azt, amit. De ezzel a mentalitással nem engem égetsz, hanem saját magadról állítasz ki bizonyítványt, és sajna sokadik vagy a sorban, vagyis tömeget alkottok a kisebbséggel szemben. Kár, hogy ennyire elhülyül a társadalom ezen a téren is, és méltóságán alulinak tekinti, vérig sértődik, ha figyelmeztetik rá, hogy hülyeségeket ír vagy beszél.
  4. Az egyenlőre jelentése az, hogy 50-50, vagyis döntetlen. Az egyelőre, az más, ugye? Sajna, az "Igazad van, benéztem." szöveget inkább a felháborodás váltja fel, ami elég érdekes, hisz beszélni illene tudni, pláne akkor, mikor mást mond valaki, mint amit szeretne. Vagy a "vidd ki a bilit vs. idd ki a bilit", nálad mindegy lenne? Mert ez is valami hasonló elszólás, hisz csak egyetlen bötű a különbség Már elnézést a szólásért, de ez nem egy piti benézése a szóhasználat vs. jelentés-nek.
  5. Biztos, hogy nem fifti-fifti (50/50) a dolog, így egyébként egyelőre úgy fest, hogy... Mellesleg, nálunk ez a dolog úgy működik, hogy nap és idő megegyezéssel használjuk a kódot, ezzel elkerülve azt, hogy egyidőben több IP-ről töltsünk egyszerre.
  6. Gondolom, mert középre helyezed, így a végén nem ezt látod: -> [/center]
  7. Nem egy nyelvtanár ül ott és fordít, így nem várható el, hogy nyelvtanilag frankó legyen. Ez csak olyan nagyolós segédletre használható. Programoktól függő, hogy le tudja-e írni a kezelését akkor, ha Ő sem tud azon a nyelven, és attól is függ, hogy mennyire bonyolult, hisz elképzelhető, hogy ábrával is kéne mutatni, ami azért nem várható el ilyen esetekben. Valamint, nem biztos, hogy azért rakja fel, mert használja, csupán a hozzájutás is vezérelheti, ha valakinek esetleg arra lenne szüksége, és ráadásul fizetős. De mennyi progi is van itt is fenn, ami használhatatlan, hisz a csomagban lévő kód nem is működik? (ez csak azt támassza alá, hogy ki sem próbálta)
  8. @Walaki01: Google a barátod? A többnyelvű/multilanguage nem biztos, hogy tartalmazza a magyart is. Ha valaki nem tud angolul, mint Te is, de esetleg tudja használni, akkor miként fordítsa le, hogy érthető is legyen mások számára? Sajnos ez a nép annyira igénytelen és smucig, hogy nem hajlandó a forgalomban lévő programok esetében sem lefordítani a használati utasításokat, azok többsége is angol és/vagy német, stb nyelvű.
  9. Szerintem, ha a program magyar nyelvre is le van fordítva, akkor találni hozzá magyar leírást is, de ha ez nem így van, akkor nincsen (általában), és ez azt is jelenti ám, hogy a progi használatához is kell az angol nyelvtudás.
  10. Csak 1-2 észrevétel: Feltöltők: Érdekes gyorsasággal váltottak az emberek, mikor a fizetős tárhelyek megjelentek. Előtte dobálták a Data.hu-ra, a Mediafire-re, meg a Megaupload-ra a cuccokat. De talán megéheztek, vérszemet kaptak, hogy nyereséggel is lehetne ezt csinálni? Lehet, majd az idő megválaszolja. Kíváncsi leszek majd, hogy milyen arányban fog ez visszamozdulni, hisz tudok nem 1 és nem 2 nagyban töltőt, aki visszatért a Data-ra. Azért ennek kell mondania valamit a hozzáállása tekintetében. Szóval, nem árt a neveket fejben tartani, hogy a későbbiekben a pozitív elmozdulását megfigyelhessük ezeknek az embereknek. Amiről egy árva sort sem olvastam senkitől, az a feltöltési sebesség. Sokan vannak akik igen-alacsony sebességgel tolják fel a dolgaikat. Hát, csak el kéne filóznia azoknak, akik a nagyságot említették, hisz mondjuk egy 50k-s esetében mennyi időbe is telik feltenni azt a mondjuk 200MB-os részt? Potom 1 óra, míg felkúszik, és ez is döntő a darabolások szempontjából, hisz én sem akarom, hogy órákat menjen egyszerre a gép, hisz az lenne, ha több megásban szeretném feltenni, vagyis kevesebb darabban. (egy normális avi, ugye 1,3 MB körüli. Ha azt nézzük ezt nekem több, mint 5 órába telik feltölteni. Ja, erről meg a másik oldal el is felejtkezik, csak az a lényeg, hogy Neki gyorsan meglegyen. Akkor esetleg nézzük meg összehasonlítás terén, hogy ki is lesz a telhetetlenebb, és ki az önzetlenebb?) Letöltők: Érdekes egy (faj) kategória, hisz anyagias a hozzájutás tekintetében, méghozzá sokan nagyon is. Annyira nem gondolkodó réteg a nagyja, hogy a sok kicsit a várakozásaival és a gép előtt üléssel -hisz kódfejtőnek is kell lennie- össze sem adja. Mennyi ideig is járatja esetleg csak azért a gépet, hogy hozzájusson a kiszemelt dologhoz? Áh, szerintem ezt egyikük sem számolta ki, eszébe sem jutott szerintem. De valószínűsítem, hogy ha havi, de pláne ha évi viszonylatot számolnánk ki ezeknél, bőven többe került ez a garasoskodása a meg nem fizetem a prémiumot esetében, mintha kifizette volna (Data-hu-ról beszélek), hisz sokkal kényelmesebben és gyorsabban jutott volna hozzá. Csak hát az a látható kifizetés elvakította a továbblátásában, hisz észre sem vette, hogy az általa ingyen, az az előbbiekben leírtak miatt így többe került, csak a villanyszámlát nem olvasta le, így nem szúrt szemet számára. A fizetős tárhelyek utáni érdeklődés akkor kapott lángra, mikor megjelentek a lopott kódok, aminek jelentősége van a megszaporodott letöltések tekintetében, és szerintem nem is olyan kicsit nőtt a számuk. Azért ezt is illendő nem elfelejteni.
  11. Megírták már, hogy addig, míg nincs támogatás, nem fogják megcsinálni. Olvassatok visszafelé is egy pár oldalt, ha szükségeltetik ->> #611 hsz-t mondjuk.
  12. Konkrétan kerestem, címre. Hülye leszek ennyit átnyálazni A hsz-en belüli keresés egy f0s, ha egy olyan szó van esetleg, ami rengetegszer fordulhat elő. Ez is azt támassza alá, hiszen 19 oldal, az hány hsz is akkor?
  13. @kazso: Próbáld ki a "Bolygónk" szóval, hogy kiad-e valamit rá, mert nekem nem adott ki semmit, pedig van ilyen, amire kerestem.
  14. Bocs, de ez a stílusú megfogalmazás szerintem követelődzősre fogalmazódott, ami elég érdekes számomra. edit:ica Számomra is! Az értelmezése pedig, hogy amíg nem adtok pénzt, addig ez van, ha tetszik, ha nem. Biztos, hogy ezt akartad vele kifejezni? edit:ica Majdnem biztos A távolságfüggőség leküzdésében miként lehetne segíteni? edit:ica Helikopter? A szerverterem oda-vissza300km! u.i.: A mondat végére, ha felkiáltójelet írnak, az felszólító mód, és nem az lesz a jelentése, mintha pont került volna oda, hisz úgy csak egy egyszerű kijelentő mód lesz. Így pedig csak tájékoztató lenne a közlési forma, és nem olyan parancsolós. edit:ica Magyarból jó vagy, én nem annyira. Ja bocs, most látom hogy ez nem a retorika.hu Edit:ica Ha megkérhetlek máskor tartsd be a fórum rád vonatkozó szabályzatát! ha mégis valami nem teljesen világos, várom Pm-be! ez nem csevegő!
×
×
  • Create New...