Jump to content
PirateClub.hu

LittleDog

Veterán
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Semleges

About LittleDog

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 • Birthday 02/25/1978

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. LittleDog

  Linux Mint

  [Hidden Content] Már betojtam, hogy a Win10 mellett nem fut. Állandóan csak a Win7, ill Win8 "oprendszert" olvasom. Nekem operációs rendszer a mikorszoftnál A DOS jelenti, én azzal kezdtem. A cégnél nagyon fújják, hogy az már nincs, de ha alaposabban megnézed az előbbi kiadásaikat, mindenhol ott van, hogy *.dos. (rejtve. vagy nem.) Emiatt is néztem másfelé csak nálam a Murphy törvénye hatványozottan érvényes. Haveromnál először az OS/2-t láttam. Huh. Szenvedett vele pedig programozónak tanult a Számalkon. Ja, meg a karakteres Suse Linux is. Emiatt is idegenkedtem először a Linux miatt. Mekkora az install mérete? Rámegy egy sima DVD-re? Ja az esetleges helyesírási hibákat nézzétek el, hajnali négykor keltem fel. Jó egészséget Linuxosok (és nem csak azok)!
 2. LittleDog

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Warcraft/Starcraft?
 3. LittleDog

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Köszi szépen, Eurotruck Szimulatort le is töltöttem. Americannal nyomom. Ide azt hiszem a musicba be kell másolni egy mp3 file-t, nincs kedvem vesződni a rádióadók keresésével, a sim adók meg sz@rok. Megint köszi! Jó egészséget kívánok! Szabolcs
 4. LittleDog

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Néztem a best-core torrenten de nincs. Viszont ott van egy csomó torrent oldal-ajánlás. Keress! Vissza is kell tölteni!
 5. LittleDog

  Linux Mint

  Üdv mindenkinek! Van olyan konvertáló program, ami a Linux "office" fájlokat átkonvertálja Ms-Office-ra? Szükségem lenne rá. Válaszokat előre is köszönöm! Milyen Linuxot ajánlotok? Nem vagyok kezdő, a Disk Operating Systemmel kezdtem, előtte a Commodore 62 Basic...
 6. LittleDog

  Fizetös a data.hu

  [Hidden Content]
 7. Üdv! Én is jobban szeretem az angol nyelven, de külföldön már eléggé megfogyatkoztak, ahogy kezdik befejezni a 15. évadot és ahogy Jensen egy papíron mutatta: "The End"
 8. Üdv! Keresd külföldi torrentnél, megéri. Castiel hangja... hogy is mondjam... na, majd meglátod!
 9. Pedig ezt talán elbírta volna a gépem...
 10. LittleDog

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Nem tudok bejutni a postafiókomba pedig fontos lenne...
 11. LittleDog

  Viccek

  A milliomosnak az autókiállításon megtetszik egy olyan kocsi, amelyik vazelinnel megy. Hiába mondja neki a feltaláló, hogy ez csak egy prototípus, a milliomost nem érdekli, megveszi ott rögtön. Ahogy aztán megy hazafelé, a pusztaságban kifogy a tankból a vazelin. Emberünk körbenéz, honnan lehetne segítséget kérni, mikor a távolban észrevesz egy tanyát. El is indul arrafelé. Eközben a tanyán épp a vasárnapi ebédet fejezte be a család, apuka, anyuka, meg a 18 éves lányuk. Azt mondja az anyuka: - Jaj, én úgy elfáradtam, ma nincs kedvem elmosogatni. Majd elmosogat a gyerek. - Na, anyu! Ma van a szülinapom, nehogy már én mosogassak el! Majd elmosogat az apu! Az apának bedurran az agya, és az asztalra csap. - A kurva életbe, ilyet nem játszunk! Akkor az fog mosogatni, aki először megszólal! És addig itt fogunk ülni az asztalnál! Ülnek, nézik egymást, mikor odaér a házhoz a milliomos és bekopogtat: - Jó napot! Ne haragudjanak a zavarásért, de lerobbantam a kocsival és szeretnék segítséget kérni. Csend. - Bocsánat! Mondom segítséget kérnék! Csend. Gondolja a milliomos, hogy ezek biztosan nem teljesen normálisak. Beljebb lép, és észreveszi az ételt az asztalon. - Hú, de megéheztem! Megengedik, hogy harapjak valamit? Csend. A milliomos megvonja a vállát és letelepszik enni. Amikor készen van, végignéz a családon. - Hmm! Milyen csinos lányuk van! Megengedik, hogy megcsókoljam? Csend. Megcsókolja. - Megfoghatom a mellét is? Csend. Megfogja. - Fel is vihetem a szobába megdugni? Csend. Elviszi és jól megdugja. Mikor visszajön, ismét kérdez: - A felesége is csinos. Őt is elviszem megdugni. Csend. Vele is elmegy, aztán amikor végzett odafordul az apához. - Hanem most már arra válaszoljon, van-e itthon vazelin? Az apa dühösen felpattan az asztaltól és felkiált: - A büdös k*rva mindenit! Akkor inkább mosogatok.
×