Jump to content
PirateClub.hu

SurfNRoll

Felhasználó
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

SurfNRoll's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. SurfNRoll

    Te miért hallgatsz zenét?

    Én meg egyáltalán nem hallgatok zenét.
  2. Így igaz, az orvosok nagy része nagyképű k****g.
  3. SurfNRoll

    A legtúlértékeltebb filmek

    Star Wars: tudom hogy a scifi műfaj egyik fontos mérföldköve (a klasszikus sw-ról beszélek) de szerintem nagyon túllihegik néhányan. TDK: ha meghallom, hogy Why so serious? legszívesebben beverném az illető képét! HL halála miatt nagyon hypeolták, de egy felejthető popcorn mozi, semmi több. Harcosok klubja: lásd fentebb Karib tenger kalózai trilógia: szintén Blöff: sokak számára a világ egyik legjobb filmje, számomra hihetetlenül túlértékelt. Coolos dumák, menő színészek, de nekem ez nem elég. Egy filmtől sokkal többet várok, kategóriáján belül sem a legjobb szerintem, azért vannak ennél jobb tarantino-stílusú filmek.
  4. Nekem a következő filmek befejezése tetszett a legjobban, sorrend nélkül (kicsit több, mint 5) ... Nagyvárosi fények Sunset Boulevard A Keresztapa Casablanca Egy makulátlan elme örök ragyogása Az édes élet Szédülés Memento Kínai negyed Butch Cassidy és a Sundance kölyök Hatodik érzék
  5. Legtúlértékeltebbek: Keanu Reeves, Tom Cruise, Ben Affleck és Brad Pitt. Legrosszabbak: Zac Afron, és Robert Pattinson.
  6. SurfNRoll

    Bud Spencer VS Terence Hill

    Terence Hill a kedvencem, de persze együtt a legjobbak.
  7. Mindegyikük jó, csak másképp. Nekem speciel Connery a kedvencem.
  8. SurfNRoll

    Szoktál kondizni ?

    Régen rendszeresen edzettem, heti 3 alkalom + táplálkozásra is figyeltem. Újra kéne kezdeni
  9. SurfNRoll

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    Egyik se... a nutellás/mogyorókrémes palacsintáért vagyok oda.
  10. a mobilt mindig kikapcsolom éjszakára.
  11. SurfNRoll

    TOP10

    Egy gyilkosság anatómiája Tizenkét dühös ember A hetedik pecsét A vihar kapujában Psycho Isten városa Vad banda Száll a kakukk fészkére Országúton Keresztapa 2. (az 1. óriási, de a 2. rész jobban tetszett) +1: Remageni híd (gyermekkorom nagy kedvence) Sorrendbe nem tudom rakni őket.
  12. SurfNRoll

    5 kedvenc rendeződ és miért

    Fábri Zoltán A magyar filmrendezők közül őt tartom a legjobbnak. Olyan klasszikusokat rendezett, mint Az ötödik pecsét; Körhinta és Hannibal tanár úr. Mindig szomorú leszek, ha megnézem valamelyik filmjét: miért van az, hogy néhány évtizede ilyen nagyszerű rendezők munkálkodtak, most pedig: N. Forgács Gábor, Kabay Barna, ...? Jean-Luc Godard Imádom a francia filmeket, Godard pedig a francia új hullám egyik legnagyobb alakja. Éppen ezért szeretem, nem a megszokott klisékkel dolgozott, hanem új, szokatlan eszközökkel. Forgatókönyvíróként is legalább olyan jó (és forradalmi), mint rendezőként. Alfred Hitchcock Nem sokan tudtak úgy rendezni, mint ő, egy gyengébb forgatókönyv is elég volt neki, hogy maradandót alkosson. A krimi és thriller műfaj atyja, de 2 filmje még a horror műfajra is nagy hatással volt. Akira Kurosawa Egy rendkívül tehetséges japán filmrendező. A vihar kapujában; A hét szamuráj; Ran. Filmjei még az amerikai filmiparra is nagy hatással voltak. Ingmar Bergman Számomra ő a legnagyobb író/rendező. Született zseni, filmjei hihetetlenül mélyek és ugyanakkor szórakoztatóak is. Két kedvencem a Hetedik pecsét és a Fanny és Alexander.
×
×
  • Create New...