Jump to content
PirateClub.hu

Pampa

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Pampa

  • Születésnap 01/22/1994

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Valami fura helyen :O

Pampa's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Pampa

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Helló! Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem az egész vallás csak feltételezéseken alapszik. Mivel senki nem tudja megmondani, hogy biztosan létezett vagy létezik-e Isten. Egyébként én sem vagyok hívő. Régebben hittem Istenben, de ha annyira szeret minket akkor miért nem segít annak aki megérdemli. Mindig azt mondják, hogy ha hiszel benne és Jézus tanításai szerint élsz akkor ilyen-olyan jó dolgok fognak történni veled. Ahhoz képest a mai világban már csak az tud meggazdagodni aki lop, csal, hazudik. Nem mondom, hogy minden ember ezt csinálja, de aki tisztességesen dolgozik alig bír megélni, más meg semmit nem dolgozott életében mégis több milliós autókban ül. Szóval nálam az egész kereszténység elvágta magát. Ja és ez egy szubjektív vélemény szóval nem kell megkövezni.
  2. Azt a mindenségit. Ha ez velem történt volna, a csaj szerintem kapásból a fogászaton kötött volna ki. xD Szerintem a Call of Duty Modern Warfare 2.
  3. Pampa

    Mit szeretsz egy lányban??

    Ha barátnőt keresek, akkor próbálok olyat találni, akiben minden tetszik. Ha csak futó kalandot keresek, akkor nem hajtok annyira a tökéletesre, elég ha 1-2 dolog tetszik rajta.
  4. Nem szoktam TV-t nézni, mert a nincs egyetlen értelmes műsor sem. Jó van pár kivétel pl. a Discovery és a többi tudományos adó. De ott meg sok az ismétlés sajnos. A jó filmeket letöltöm és gépen nézem... Maximum akkor nézek TV-t, ha valami nagyobb sport esemény van pl. Foci VB. vagy Olimpia. Egyszóval: számítógép.
  5. Pampa

    Mekkora a súlyotok?

    Átlagos... 70 kg vagyok. 185 cm magas szóval egész jó.
×
×
  • Create New...