Jump to content
PirateClub.hu

DjSharker

Veterán
  • Pontszám

    352
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About DjSharker

  • Születésnap 10/02/1995

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Tiszaföldvár

Legutóbb itt jártak

939 profil megtekintés

DjSharker's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

3

Közösségi hírnév

  1. DjSharker

    PS segítség

    WOW! Köszi szépen! Sokat segítettél ezzel!
  2. Sziasztok, olyat szeretnék kérdezni tőletek hogy ehez hasonlót PS-al hogy lehet késziteni?Esetleg egy tutorialt tudtok küldeni? http://wallpaperswide.com/paper_airplane_on_fire-wallpapers.html persze nálam nem egy repülő bomlana
  3. DjSharker

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok, gép vásárlás elött állokk és szeretném egy kompllet gép konfigurácio ajánlatot kérni töletek. A keret rá max: 150ezer. Amit tudni kell, winchester SSD legyen benne csak és ez max 120gb. Illetve a videokártya,alaplap téren asus vagy gigabyte árti vagyok. Videokátya elég egy nagyon jó 1gb-os de nem játék széthajszolásra lesz használva. SAegítségeteket előre is köszönöm!
  4. DjSharker

    Kedvenc Sorozatod

    Most egyik ismerősöm mondta ezt az így jártam anyátokkal elkezdtem nézni:Kedvencem lett! +ezen kivűl még a : Mentalista Dr.House Dr. Csont Castle Psych - Dilis detektívek CSI:Miami Chuck Hazudj ha tudsz! Smallville
  5. Sziasztok én egy olyan tutorialt keresek(akkár többfélét), ami azt írja le hogy hogyan lehet egy képet animált filmszerűvé tenni. Ezt nem tudom jól megfogalmazni úgyhogy inkább képekben mutatom mire gondolok. Eredeti kép: Szerkesztés utáni kép: Segítségeteket előre is köszönöm!
  6. Általam gyűjtött zene letöltős oldalak ahonnan én is tölteni szoktam. Gondoltam megosztom veletek. Elsősorban House,Electro stílus. http://grizzlis.lt/ http://www.guikmusic.com/ http://plixid.com/ http://hotnewbeats.com/ http://www.club-box-11.blogspot.hu/ http://www.housemusic365.com/ http://www.alivedsound.net/ http://playall.lt/
  7. DjSharker

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok abban kérném a segítségeteket hogy most raktam a gps-re az igo-t (9.6.5.211211). És nekem a legfrissebb TTS Pro Hun- kellene, mert nekem sajnos nincs TTS Pro hangom csak sima. És valaki feltudná nekem csak a TTS Pro-t töltenni vagy esetleg egy linket adni amit le tudok tölteni.(nagy packot nem akarok emiatt leszedni mobilnemet van és elég lassú ezért lenne csak szükségem külön a hangra) Segítségeteket előre is nagyon Köszönöm!
  8. DjSharker

    Melyik a kedvenc zöldséged?

    répa,paprika,paradicsom,hagyma
  9. Üdv, próbáld meg Sony Vegassal.
  10. Sziasztok. Egy képemen szeretnék hátteret cserélni.(amin én vagyok rajta ). Fekete háttéré szeretném cserélni,kicsit fényesebb csillogósabb feketére.Nem tudom hogy ez hogy lehetséges?És ez egy amatőr photoshop felhasználónak mennyire kivitelezhető? Adobe Photoshop CS5 használók. Segítségeteket előre is köszönöm.
  11. DjSharker

    Konfigurációk, alkatrészek

    Üdv, Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy nemsokár ismerösömtöl egy feleslegesé vált Geil ExtremePower ddr3 2gb 1333mhz-es ram-ot kapok.És az lenne a kérdés hogy jó lesz e az ASUS P5KC lapomban?(Szerintem jó lesz csak szeretnék biztosra menni,bár mondjuk nemsoká kiderül mert 3-4nap és kitudom próbálni mert elhozom) Illetve ha jó lesz akkor vennék mellé még egy DDRIII 2gb-os 1333 modul.Milyet ajánlanátok mellé? (Én erre gondoltam: Geil 2 GB DDR3 1333Mhz ENCHANCE CORSA CL09)
×
×
  • Create New...