Jump to content
PirateClub.hu

w3sten

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

1,312 profil megtekintés

w3sten's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

9

Közösségi hírnév

  1. Forró rágógumi 9. évad halott linkek

    1. hsandor

      hsandor

      Tudom, hiszen szinte minden részben van halott. Régi feltöltés,

      ha figyelted, mindet újra töltőm. Már a 6. részig újra van töltve.

      Egy kis türelmet kérek oda is elérek, de túl sok sorozatot csinálok.

      Nem tudok egyszerre mindent megcsinálni.

      Köszönöm megértésed!

      Üdv: hsandor

    2. w3sten

      w3sten

      Köszönöm szépen.

  2. Sziasztok! Fel szeretném hívni a figyelmetek az alábbiakra: Ne dőljetek be az alábbi telefonos átverésnek!!! Ha hívnak a telefonszolgáltatód nevében, hogy 4G-s tesztelés végett, vagy bármi más végett küldjél egy sms-t ilyen szöveggel: FELTÖLT,telefonszám,összeg akkor csapd le azonnal a telefont, mert el akarják lopni a pénzed!!! Egyik ismerősömtől így loptak el pénzt. Terjesszétek az infót, csak így van esély visszaszorítani ezt az átverést. Köszi.
  3. http://data.hu/get/9781368/Submission.S01E03.avi link halott
  4. Tudnád frissíteni a linkeket? Elég sok halott link van.
  5. w3sten

    C++ 24 óra alatt

    ezt fel tudná rakni valaki mégegyszer?
  6. Ékezetes betűt tartalmazó linkekkel gond van. Írtam rá egy gyors tutorialt a letöltőknek, de a fórumon belül kellene valamit tenni vele. Olvasd el ezt! --> PirateClub.hu - Linkhibák javítása http://www.pirateclub.hu/topic/7313899-pirateclubhu-linkhibak-javitasa/ http://www.greywyvern.com/code/php/utf8_html .
  7. w3sten

    Ötletek A Fórumhoz

    Eddig én sem figyeltem. Köszi. Talán nem a legjobb helyen van.
  8. Aki járatos EREDETI Windows-ok telepítésében, attól kérnék tanácsot. Szóval, van egy PC, rajta egy eredeti windows xp. Kicsit régen lett már rátelepítve, és most felvetődött, hogy újra kellene telepíteni. A gondom csak az, hogy ha leformázom a hdd-t, és újra akarom telepíteni az xp-t, akkor az eredeti telepítőlemezhez kapott liszensz kulcsot használhatom-e újra vagy kell vennem egy új eredeti windows-t? (Nem itthoni gép, szóval csak és kizárólag eredeti, bolti win jöhet szóba.) Ha értetek a windows licenc-eléseihez, akkor írjatok. Köszi.
  9. Aki járatos EREDETI Windows-ok telepítésében, attól kérnék tanácsot. Szóval, van egy PC, rajta egy eredeti windows xp. Kicsit régen lett már rátelepítve, és most felvetődött, hogy újra kellene telepíteni. A gondom csak az, hogy ha leformázom a hdd-t, és újra akarom telepíteni az xp-t, akkor az eredeti telepítőlemezhez kapott liszensz kulcsot használhatom-e újra vagy kell vennem egy új eredeti windows-t? (Nem itthoni gép, szóval csak és kizárólag eredeti, bolti win jöhet szóba.) Ha értetek a windows licenc-eléseihez, akkor írjatok. Köszi.
  10. A Windows XP elindul, végigfut a betöltés állapotát mutató "csík" a képernyő alján, aztán az üdvözlő képernyő helyett kék képernyőn ez a hibaüzenet jön be Stop: c0000218 {Hibás Rendszerleírófájl} A rendszerleíró nem tudja betölteni a következő struktúrát (fájlt): (\SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE), illetve annak naplóját vagy egyik változatát. Sérült, hiányzik vagy nem írható. A fizikai memória listázása..... A fizikai memóriakiíratás kész. További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat. Mi lehet az oka ennek a hibaüzenetnek? Találkozott már vele valaki? Hogyan lehet megoldani újratelepítés nélkül?
  11. Filmek keresésénél hibát kapok:
  12. Szerintem a modemtől nem függ a külső IP-címed. Azt az internetszolgáltatód adja. Általában dinamikus IP-t kapsz. (A fix IP-ért sokszor plusz pénzt kérnek.) Nálam legalábbis így van. De van olyan is, hogy fix IP-t kapsz, ha olyan a szolgáltatód.
×
×
  • Create New...