Jump to content
PirateClub.hu

nCortez

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About nCortez

  • Születésnap 02/25/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    MO

Legutóbb itt jártak

488 profil megtekintés

nCortez's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. nCortez

    Folytasd a történetet

    úgy megba*zta a csajt, hogy annak kettéállt még a fülcimpája is! Közben csak mondogatta: - Árpi tovább!...
  2. nCortez

    Nokia 5310

    sztem nem valami nagy dobás! Igaz tud mindent mi kell, de akkorsem. Többe kerül az "XPress Music" felirat miatt, de nem tud annyit, mint pl. egy Nokia 6300, ami pár ezer forinttal olcsóbb, és még szebb is! Plusz a két telefont különbsége az is, hogy a zenelejátszója a 6300-nak gyorsabb működésű, az 5310-nek lassabb (mintha kevés RAM lenne), az XPress Music dedikált lejátszó miatt.
  3. nCortez

    Folytasd a történetet

    ...de hála a kínai őssejt- és génkutató haverjának, Sanyit befektették egy kemoterápiára, aminek köszönhetően semmi szőrzet nem maradt a testén!...
  4. nCortez

    Folytasd a történetet

    ...rájött, hogy a p*cse acélból van. Nem tudta miért, de úgy volt. Szóval elkezdte vele ütögetni az atombunker másik végét. Látta hogy jól használható alagútfúróként. Gyorsan felhívta a magyar kormányt, hogy ő mecsinálja a 4-es metró alagútját időben.
  5. elfelejtettem írni, hogy mire használom szal néha zenélek vele, fotózok is, telefonálok, játszok, sms, mms, meg néha video.
  6. nCortez

    Amit nem vesznek meg a szülők

    nekem nem vesznek egy BMW M6-ost
  7. nCortez

    Folytasd a történetet

    ...de látta hogy kifogyott a kamra, ezért inkább nem evett, hanem azt gondolta, hogy ha élelem nélkül úgyis meghalnak, engedi "felcsináltatni" magát . Árpád meg is döngette rendesen, ahogy azt kell, ezután Piroskából kiugrott 2 csecsemő: Marty McFly és a Doki, akik feltalálták gyorsan az időgépet (DeLorean)... (LOL:))
×
×
  • Create New...