Jump to content
PirateClub.hu

freeware

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://bakucz.uw.hu

Profile Information

  • Lakhely
    Békéscsaba
  • Érdeklődés
    Számítástechnika, web, zene minden mennyiségben...

Legutóbb itt jártak

408 profil megtekintés

freeware's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. freeware

    Bigtorrent.eu

    Egész jó oldal:) Innen is lehet letölteni simán 20megabittel:)
  2. Én regeltem, 500 körül vont le. Nem tudom pontosan sajnos. De összességében jó oldal, csak nem lehet másik ftp kapcsolatod letöltés közben.
  3. freeware

    Pascalban Ceasar kódoló

    Helló! Hatalmas köszönet! Egy teherrel kevesebb! Az a gond, hogy követelni követelnek, de normálisan nem adják le az anyagot. Jó tudom, gyakorolni kell, de arra meg nem sok ideje van az embernek munka mellett. Szóval mégegyszer ezer hála!
  4. Sziasztok! A következő programozás házit kell elkészítenem: Egy valami.TXT nevű állományból beolvas egy titkosított, az angol ábécé betűit tartalmazó szöveget, és a képernyőre kiírja a megfejtett szöveget! A valami.TXT fájl első sora az A-nak megfelelő betű, a titkosított szöveg a második sortól kezdődik, esetleg több sorra tördelve is akár.
  5. freeware

    Hogyan olvassuk a testbeszédet?

    Ez a testbeszéd nem az igazi. Én is udvaroltam egy lánynak, állandóan rám mosolygott, hagyta, hogy a teaházban összeérjen a lábunk, meg meg is simogattam a combját, sokat beszéltünk msn-en. Aztán egy hét múlva kinyögte, hogy bocs, de neki már van barátja... Nők... A barátnőjétől tudom azóta, hogy régen megvan már a pasija, csak hol jóban vannak, hol nem. Utálom az ilyen csajokat! Szemetek, csak szórakoznak az emberrel!
  6. Akusztikus gitár, látszólag semmi baja. A neten 38-ért láttam ilyet, szóval megérné a 30. A húrok újnak tűnnek, nem rozsdásak, nem kopottak. Egy kis polirozás majd ráfér, mert itt-ott karcos, meg kopott, 30 év körül van, ez belefér. A hangja tényleg nagyon beérett!
  7. Sziasztok! Megér használtan egy Hondo FG8500-as 30.000-ret? Szép állapotban van, és gyönyörű a hangja!
  8. victoryus.uw.hu Itt vannal fenn számok akkordokkal.
  9. Nekem is:-) De jó hogy írtátok ezt a 911Tabsot, már régóta kerestem egy számot amit itt megtaláltam. /Kelly FAmily: Angel/ Egy kérdés: mivel lehet egy akusztikus gitárt újra lefesteni, lakkozni? Sajna kopik az enyémről a lakk, de amit vettem, és ráfújtam az se jobb, pedig nem volt olcsó. Mivel lakkozák a gitárokat eredetileg? Valami spec. lakkal?
×
×
  • Create New...