Jump to content
PirateClub.hu

Noorbiika

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Noorbiika

  • Születésnap 10/10/1991

Contact Methods

  • MSN
    knorbi16@freemail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Galgamácsa

Noorbiika's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. megvolt, megvolt, semmi haszna, ugyanúgy xar...
  2. Nekem: Invitel 8mb/s netem van, D-Link 360R modemem, routerem nincs... Igazából ha nem találok semmilyen megoldást, felhívom a netszolgáltatót, hogy jöjjenek ki, és csináljanak vele valamit, mert ez nem mehet így tovább.
  3. Ezzel is már sokszor próbálkoztam, de nem jutottam sehová, vagyis odáig, hogy megint egy hibaüzenettel találtam szemben magam: " Nem sikerült a probléma végrehajtása, mert nem hajtható végre a következő művelet: Az IP cím megújítása. " Lécci írjanak olyanok is, akiknek volt hasonló jellegű problémájuk és találtak rá valamilyen megoldást. KÖSZKE
  4. Azért jó lenne rá valami megoldást találni.. A hálózati kapcsolatoknál szerepel, hogy helyi kapcsolat, és ennél a következő hibaüzenetet írja ki: " Elképzelhető, hogy az internet vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetők el. A probléma azért merült fel, mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek. " Ezt szerinted miért írja ki? Valami hardverprobléma lehet?? Megnéztem a hálókártyát is , hogy nem mozdult-e ki, de semmi probléma nincs vele..
  5. Sziasztok! Lenne egy kis problémám... Röviden megpróbálom leírni a "folyamatot". Szóval, felcsatlakozok az internetre, ezután általában megfelelően működik minden egy darabig, de néha, mostanában egyre többször elmegy magától a net... és nem tudom, mi lehet a probléma! Lecsatlakozok, utána mikor újra megpróbálnék csatlakozni, a következő hibaüzenetet írja ki: Kapcsolódás a következőn keresztül: WAN Miniport(PPPOE). Ilyenkor általában 1-2 percet kell várni, mire vissza enged csatlakozni... Teljesen tanácstalan vagyok.. Lécci segítsetek Előre is kösz mindenkinek!!
×
×
  • Create New...