Jump to content
PirateClub.hu

Norbee34

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Norbee34

  • Születésnap 03/28/1974

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

Norbee34's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Én azt nem értem,miért gondolja mindenki,hogy pontosan olyan atmoszféra kell az élethez más bolygókon is,mint ami itt a földön van!Nem kell messzire menni a példáért! Az eszkimók nem tudnának pl.Afrikában élni,és ugyanígy fordítva sem.Mindenki ahhoz alkalmazkodott,ahol él. Nem kell mindent az "emberhez" hasonlítani.
  2. Norbee34

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Nemrég kezdtem el a LOST PLANET COLONIES-t.Féltem,hogy nem indul el az őskövület gépemen,de ahhoz képest jól döcög rajta!Az első boss szívatja az agyam,ezért megnéztem a jutubon,hogy hogy kell leamortizálni Tetszik,jó játék!
  3. Ha szőke a leányzó,akkor a barna,vagy fekete szem.Ha fekete hajú a lány,akkor kék,vagy zöld.Az utóbbi az nagyon durva.
  4. Norbee34

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Hi! A PÜ-t miért tiltottad le,nem tudok írni neked!
  5. Norbee34

    Melyik a kedvenc tárad?

    Ha lenne a Hotfile-hoz olyan letöltő progi,ami felismeri a képkódot,akkor szívesen töltenék onnan,de így marad a megaupload,vagy rapid,addat,data stb.
  6. Norbee34

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok! Olyan problémám van,hogy a Playstation 2-t,csatlakoztatni szeretném a PC monitorral!Na mármost,beszereztem egy VGA-2000 átalakítót ami ezt a célt szolgálja.Ezután be kellet szereznem egy komponens kábelt a PS2-höz,mert csak ezzel lehet csatlakozni a VGA-2000-höz.Összedugtam mindent ahogy kell,de a monitor azt írta ki,hogy Attention Out of range H:15.5KHz V:49.9Hz Mi lehet a gond?Légyszíves segítsetek,mert már nagyon sok utána járás volt,hogy beszerezzem ezeket az alkatrészeket,és kezdek bekattanni,hogy most meg nem jó az egész. TV tuner kártyára már rákötöttem a PS2-t,de elég pocsék képet ad.Hagyományos TV-m meg nincs! Köszönöm előre is a segítségeteket!
  7. Sziasztok! Olyan problémám van,hogy a Playstation 2-t,csatlakoztatni szeretném a PC monitorral!Na mármost,beszereztem egy VGA-2000 átalakítót ami ezt a célt szolgálja.Ezután be kellet szereznem egy komponens kábelt a PS2-höz,mert csak ezzel lehet csatlakozni a VGA-2000-höz.Összedugtam mindent ahogy kell,de a monitor azt írta ki,hogy Attention Out of range H:15.5KHz V:49.9Hz Mi lehet a gond?Légyszíves segítsetek,mert már nagyon sok utána járás volt,hogy beszerezzem ezeket az alkatrészeket,és kezdek bekkattanni,hogy most meg nem jó az egész. TV tuner kártyára már rákötöttem a PS2-t,de elég pocsék képet ad.Hagyományos TV-m meg nincs! Köszönöm előre is a segítségeteket!
  8. Norbee34

    TV tuner+Playststion2

    Sajna elég egyszerű a tv-tuner kártya,és nem sok beállítási lehetőség van benne. Viszont már van egy vga-2000 átalakítóm,amivel közvetlen rátudom kötni a PS2-t a monitorra,de ennek is speciális zsinór kell,de az is már megvan rendelve külföldről. Köszi,hogy legalább segíteni akartál!
  9. Norbee34

    Zeneszerző Program

    Hi! Én nagyából ismerem az FL-t,de azzal sem lehet megoldani amit Te szeretnél.Ilyen program nincs,ami megcsinálná ezt,hogy hangszerekre szét tudná szedni a számokat.Persze ha meglenne a master anyag akkor igen,mert a studóban ahol felveszik a számokat,minden egyes hangszert külön sávra rögzítik.
  10. Nekem már csak anyám van aki számít,de Ő nem engedné,hogy feláldozzam magam miatta. Rákos beteg! Van pár "barátom",de ők nem számítanak.Durván hangzik,de sajnos ez van!
  11. Sziasztok! Rákötöttem a PS2-t a TV kártyára.Nem tudom,hogy befolyásolja-e a TV kártya márkája a megjelenítendő kép minőségével,ugyanis nekem mintha kicsit homájos lenne az a kép amit a PS2 ad. Ezt most jól megfogalmaztam ,de remélem értitek!
  12. A BBBrrr!!!! c. filmet kerestem a keresővel,meg is találta,de amikor rákattintok,akkor ez jön be. Picit meglepődtem
  13. Norbee34

    Hogy vagytok?

    Azt mondják,a remény hal meg utoljára!Lehet,Én hamarabb! Nincs kedvem élni,most így érzek! Regisztráltam magam 1 társkereső oldalon,találtam is egy leányzót.Írtunk egymásnak,képet is cseréltünk.Azt írta,Ő nem a külső alapján ítél meg az embereket.Na ennek örültem is.Utolsó levelében azt írta,2 hétre el megy nyaralni.OK,megvárom.Annyit írtam neki,hogy ha megjön,és úgy gondolja hogy még szeretne velem találkozni,akkor írjon.Letelt a két hét,semmi jel.Vártam még 3 napot,megint semmi.Közben felmentem arra az oldalra,ahol megtaláltam Őt.Megnéztem az adatlapját,és látom hogy a napokban,Ő is bejelentkezett.OK,gondoltam biztos még nem jött haza,csak egy kávézóból netezett.Várok,és várok,de semmi válasz.Ma megint megnéztem az adatlapját,fél kettőkor megint bejelentkezett.Na,rögtön elöntötte az agyamat az ideg.Nem igaz,hogy fél perce nem lenne arra,hogy írjon egy pár sort"Te hülye gyerek nem akarok találkozni veled"vagy valamit.Még várok pár napot,de ha addig sem ír semmit,akkor olyan levelet írok neki,hogy azt megemlegeti.Nem hiszem el,hogy ennyire bunkók az emberek.Semmibe veszik a másikat. Bocs ha hosszú voltam,de ki kellett adnom magamból!
  14. Norbee34

    Milyen csaj jön be?

    Fekete haj,élénk kék szem,barna bőr. Na ettől elgyengülök
×
×
  • Create New...