Jump to content
PirateClub.hu

zoliq

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szlovákia

zoliq's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. zoliq

    Segítség!

    Nekem csak olyan esetem volt hogy a gumi elszakadt de még az elélvezés elött. Észrevettem, régit levettem, új gumi, mehetett tovább a dolog. Aztán meg 1 napra rá felhívott hogy egy darabka benne maradt az elszakadtból, nem részletezte hogy hogyan vette észre de nem volt gondja kivenni.
  2. "Csak két dolog határtalan: a világegyetem és az emberi hülyeség. Habár az elözöben nem vagyok biztos" (Albert Einstein) - Ez a mondás majdnem ide illik
  3. zoliq

    Néhány vasúti átjárós meleg helyzet

    Az elején a futó csávónak még el is kapta valamijét a vonat. (?cipöjét?). Mindenesetre vannak még barmok.
  4. Mindkettore - internetezés és programozás meg tervezés( házi sulibol )
  5. zoliq

    Fizetös a data.hu

    Szntem nagyon gáz. Ez elott is nagyon rosszul ment a data, ezek után meg már nem is fogom használni. Nem is a gyorsasággal volt a baj hanem inkább h néha nem akart elindulni a huzás vagy perceket kellett rá várni. Vélemenzem szerint nem lesz valami sikeres az oldal.
  6. zoliq

    Párhoroszkópok

    Bocsánatot kérek kedves Szipi és többiek ha vkit megsértettem, nem úgy gondoltam ahogy értelmezted, csak sajnos kicsit rosszul fejeztem ki magam ( inkább nagyon rosszul ). Csak azért voltam kíváncsi a véleményedre mert Te megismert személyek alapján jellemezted a konkrét csillagjegyben született embereket. Még egyszer 1000 bocsi.
  7. zoliq

    Párhoroszkópok

    Kedves Szipi hát és a többi csillagjegyet miért hagytad ki ha már majdnem mindegyikröl írtál vmit? Szeretném pl megtudni h mi a véleményed a rákokról (rólam ha nem lenne világos). Amugy meg én egyáltalán nem hiszek ebben az egész humbukban. Páran kitalálnak vmit a szerkesztöségben h a halnak ma rossz napja lesz ezért legyen óvatos meg bla-bla . . . és ezt leírják. Baromság a köbön. Néha nagyon jókat szokok nevetni az ilyen dolgokon, csakis ezért olvasom el öket. Meg amugy is az egészet nagy általánosságban írják le h mindenkire igaz legyen, szal még akinek jó napja volt is és a horoszkópja azt írta h rossz napja lesz az illetönek, az a bizonyos személy aki hisz ezekben úgyis rá fogja fogni arra hogy de azért mégis igazat irtak mert bevertem a kislábujjamat a mai nap. Nem bírom azokat az embereket akik hisznek az ilyen dolgokban . . .
  8. zoliq

    Windows Trükkök

    Mind1 átraktam rejtettbe. De azér zavar h ott van /ha nem is látom/.
  9. zoliq

    Windows Trükkök

    Na jovan, megcsináltam Vistan a név nélkuli mappát - most meg nemtom törölni. Átnevezni se tom és áthelyezni se. Adhatnátok vmi tippet h hogyan szabaduljak meg töle. PLS
  10. Hot-dog 4eva! Azért mert ha épp éhes vok sulibol hazamenet akkor veszek 1et és pont mire hazaérek megint éhes leszek . (50 perces út)
  11. zoliq

    Mikor szoktatok aludni térni?

    En altalaban 00:00 körül. Szeretek 11:00-tól zenét hallgatni és 00:00-ra pont elalmosodok . Akkor Music OFF, és megy az alvás.
  12. zoliq

    Windows Vista or Windows XP

    Nekem régi gépen XP (programozásra használom) új gépen meg Vista(netezésre). Am meg jobban teccik a Vista (design + funkciók) csak a kompatibilitása az vhol a tehén segge alatt van.
  13. zoliq

    A tanga mindent elad?

    Te jó ég az elsö képeken azok a tangás férfiak no comment. Ez szntetek techet a csajoknak?
  14. zoliq

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Szntem ezeknek a hozzászólásoknak az a legnagyobb értéke h az ember önbizalmat merít belölük, de vannak azért hasznos infók is nem csajozasi témákról is. Szntem.
×
×
  • Create New...