Jump to content
PirateClub.hu

muzaart

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

muzaart's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Egyébként van még kismillió program amivel ehhez hasonlót össze lehet dobni csak kell egy kis gyakorlás hozzá... Pl van egy nagyon meredek emberke Dj earworm Billboard Top 25ből összeollóz egy jókis 5perces tracket ami még jól is hangzik
  2. Egy ilyen mixet pl. ableton Live-al is el lehet készíteni. De ahhoz hogy jól is hangozzék a mix sok próbálkozás szükséges... pl Shane 54 eszt a mixet abletonnal csinálta... http://www.youtube.com/watch?v=QMwW4OGPdyw Ha kiváncsi vagy hogy részletesebben hogyan készült akkor: http://ableton.hu/index.php?pg=products&id=21&cat_id=24 Remélem tudtam segíteni. Sok sikert..
  3. Csak azért járnak gyerekcipőben mert az olajüzlet iszonyat nagy biznisz. Lehet ha nem nyomnák el őket az olajnagyhatalmak, már normáls minőségűt is összehoztak volna
  4. muzaart

    Dj Tiesto vs. Armin Van Buuren

    Tiesto aztán Buuren bácsi vagy éppen fordítva vagy mi?
  5. muzaart

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Sziasztok!! Szerintem ezt nem igazán praktikus vagy az egyik vagy a másik kérdésként feltenni. Én például az elektronikus zenét kedvelem, de a rockot és az élő zenét is elismerem és tisztelem. Sőt ők jóval nagyobb tudással rendelkeznek mint az elektronikus zenészek. De véleményem szerint aki stílusokra bontva próbálja értelmezni ezt a kérdést az elveszik az erdőben ,ha zenés szeretnél lenni alázattal és tisztelettel kell állni a nem elektronikus zenéhez is és aki sikeres akar lenni ezen a téren annak ezt tudomásul kell vennie.
  6. muzaart

    C videók

    Hmm tényleg hasznos, köszi!! Nekem csak a videók lejátszásával van problémám csak nem igazán értem miért. Próbáltam már vlc és gom media playerrel de semmi vajon ez miért lehet. A választ előre is köszi.
  7. www.musicdivision.hu www.adsr.hu Jók és nagyon hasznosak!!
×
×
  • Create New...