Jump to content
PirateClub.hu

Walaki01

Veterán
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Semleges

About Walaki01

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 09/08/1954

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

694 profile views
 1. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Pont az előtted lévő hszben van szept 1-ig jó kód. Ugyanis ami az Esethez jó, az jó a Nodhoz is.
 2. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  T hajmási! Köszönöm munkádat és lenne egy kérésem. Jó lenne, ha megadnád a kódokhoz a licenc érvényességét is. Így az egyszerű user, jobban tudna tájékozódni a regisztrálással kapcsolatban. Üdv.
 3. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  atcssf Érvényes 2014.Jan.31. Pcworld
 4. Walaki01

  Ötletek A Fórumhoz

  Gyakorlatilag, az utolsó 5 postig, mind törölhető, mert gondolom, senkinek nincs szüksége, a lejárt kódokra. Az meg köztudott, hogy a fixek, gyakorlatilag semmit nem érnek.
 5. Walaki01

  Ötletek A Fórumhoz

  Üdv! Egy kérdés. Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni? Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják.
 6. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Talán nem tudod, hogyan kell csinálni. Felmész az eset.hu/pcguru oldalra és ott beírod a kódot, valamint egy nevet és egy létező mail címet. Aztán, erre a mail címre meg fogod kapni azt a kódot, amit el fog fogadni a víruskergetőd.
 7. Walaki01

  Viccek

  Peres ügy Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert a cég teherautója nekiment Józsi bácsi kis teherautójának. A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól: - Maga, ugye, azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? - Hát, - mondja Józsi bácsi - az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kisteherautómra... Erre közbevág az ügyvéd: - Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? Józsi bácsi nem vesz tudomást az ügyvédről és folytatja: - ...elindultunk be a faluba a kisteherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez... Megint beleszól az ügyvéd: - Tisztelt bíróság, én úgy veszem észre, hogy a felperes nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most indokolatlanul nagy összegű kártérítést akar kikövetelni, ami nem is illeti meg. A bíró intett Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a történteket. - Hát, ugye, a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop tábla mellett és jól nekünk jött. A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült. Egy fél perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett. Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább. Ezek után átjön oda, ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem: "Maga jól van?" Hát tisztelt bíróság, kérdezem én, mi a lóf..t felelhettem volna erre neki?
 8. Walaki01

  Viccek

  A székely megtudja, hogy nemsokára meghal, mert rákos. Elmegy a fiával a kocsmába. Amikor kijönnek és elindulnak haza, a fia kérdi: -Apám! Miért mondta mindenkinek a kocsmában, hogy AIDS-es? Hiszen maga rákos.- -Igen fiam. De ha meghalok, senki ne b@szogassa az anyádat!- A házaspár éppen nagy munkában van a hálószobában. Apu hanyatt fekszik meztelenül az ágyon, anyu meg rajt lovagol szintén meztelenül. A gyerek meg berohan. Meglátja őket, nem szól semmit, fordul és kimegy. Anyu észrevette a gyereket, leugrik apuról, kapkodja magára a ruhát és rohan a gyerek után. -Mi a baj kisfiam?- -Anyu! Mit csináltatok apuval?- -Tudod kisfiam, te is látod, apunak egyre nagyobb a pocakja. Néha így ráülök és leugrálom.- -Nem érsz vele semmit.- -Ezt most miért mondod?- -Tudod, amikor te elmész bevásárolni, átjön a szomszéd néni, elétérdel és felfújja.-
 9. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  www.antivirushaz.hu/chip Itt kell regisztrálni, a kóddal. Talán, nem ártana, egy kicsit visszaolvasni! Nem sokat, csak 2-3 hozzászólást és már meg is van a megoldás.
 10. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Na igen. Sajnos egy e-mail címet csak egyszer fogadnak el. Viszont úgy tűnik, a számítástechnikai magazinokban megjelenő kódok működnek az új 6-os verzión is.
 11. Walaki01

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Ezt találtam egy másik fórumon: Aktiválás az rtm verziókra a pro-nál Nekem ezzel a módszerrel sikerült: Terminál ablak admin módban majd beírni egymás után a parancsokat: slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 slmgr /skms benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net slmgr.vbs -ato majd vezérlőpultból indítani az aktiválást. Nem biztos, hogy elsőre menni fog, nekem is harmadikra jött be. (By HTC)
 12. Walaki01

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Barabas1! Valóban nem biztos, hogy van benne magyar, ezért írtam, hogy "elképzelhető". Goggle a barátom, sőt néha használom a google fordítót is. Viszont az a gond, hogy néha olyan fordításokat ad, amik szinte értelmezhetetlenek. Tudod, én úgy képzeltem, (lehet, hogy naiv vagyok) hogy aki felteszi a programot, az érti és ismeri, tehát tudna írni róla egy pár szavas magyar leirást. Legalább annyit, hogy egyáltalán mire használható. Nekem is van néhány olyan progi a gépemen, ami nem magyar, viszont mivel a feltöltő pár szóban leírta magyarul, hogy mire és hogyan használható, minden gond nélkül tudom használni őket, annak ellenére, hogy nem tudok angolul.
 13. Walaki01

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Na igen. De vannnak olyan programok, amiknél ott a multi language, tehát elképzelhető, hogy van benne magyar is. Viszont, mivel nem tudom, (mert nem értek angolul) hogy a program mire való, nem fogom letölteni. Azonkívül, a fórum magyar tehát, véleményem szerint illene egy magyar leírást is mellékelni. Ezt még Doktor is megteszi, az ő érdekes magyarságával, de vannak akik erre nem képesek.
×