Jump to content
PirateClub.hu

entryy

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About entryy

  • Születésnap 12/16/1994

Contact Methods

  • MSN
    herman.bence@hotmail.com
  • Website URL
    http://coolbloodpartys.atw.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

entryy's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. entryy

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy Mio C720-as készülék memóriáját akarom bővíteni de nem tudom hogy meddig kezel SD kártyát olvastam olyat hogy SDHC-t 2GB-ig kezeli. De ilyenekben nem vagyok biztos. Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni nekem!
  2. entryy

    Navigációs kérdések (új)

    Esetleg nem tud valaki egy külső gps vevőt ami feltudja erősíteni a navon n670 jelét !?
  3. entryy

    Navigációs kérdések (új)

    Teljesen új készülék, ma lett megvéve. A gond hogy folyamatosan elveszti a műholdas jelet a kocsiban. és így egyáltalán nem is ér semmit. ha visszaviszem akkor nem tudom mikor kapom vissza és nekem meg szükségem van egyre
  4. entryy

    Navigációs kérdések (új)

    sziasztok, van egy navon n670 gps készülékem amin egy igo primo fut. A gondom az vele hogy sokszor elveszíti a jelet vagy nem talál műholdat. Ez ellen lehet valamit tenni hogy müködjön !? Frissen vett készülékről van szó!
  5. Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy a monitorom azt írja hogy no signal, pedig minden kábel a helyén van és bármelyik monitor csatlakozóba dugom a kábelt semmi akkor is no signalt ír ki a monitorom. Tud valaki erre megoldást ?
  6. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy videóm aminek egyes részeit leszeretném lassítani egyes részeit pedig felgyorsítani. Vagy is egy adott időponttól egy megadott időponting lassú a videó lejátszása, egy adott időponttól egy adott időig pedig gyors a többi részen pedig normál a lejátszás. Azt szeretném megkérdezni hogy ezt milyen progival és hogyan lehetne megcsinálni!? A válaszokat előre is köszönöm!
  7. entryy

    Windows XP Téma

    Az uxtheme multi patcher fel van rakva és ettől függetlenül az xp téma vissza vált klasszikusra
  8. entryy

    Windows XP Téma

    Van egy windows xp téma amiben van egy shell mappa aminek a tartalma windows képtípusfájl és egy háttérkép és egy témafájl van. ezt a windows xp nem mindig tartja meg, hanem át áll klasszikusra és nem tudom hogyan lehet megoldani hogy megmaradjon a téma és ne modosítsa vissza
  9. entryy

    Windows XP Téma

    Van egy windows xp téma amiben van egy shell mappa aminek a tartalma windows képtípusfájl és egy háttérkép és egy témafájl van. ezt a windows xp nem mindig tartja meg, hanem át áll klasszikusra és nem tudom hogyan lehet megoldani hogy megmaradjon a téma és ne modosítsa vissza
  10. Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy letöltöttem egy témát windows xp-re be raktam a Windows/Resources/Theme mappába rákattintok a témafájlra be rakja jó is működik. Azonban azzal van gondom ha a gép újraindul vagy kikapcsolom és újra be akkor a téma visszaáll klasszikus windowsra. Valaki tudna segíteni ez miért van és hogyan lehetne megoldani!? Előre is köszönöm a segítséget!
  11. entryy

    Windows újratelepítés

    Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy amikor újra szeretném telepíteni a windows xp-t driverek betöltése utána csak azt írja az állapot sávban hogy kis türelmet.. a cd olvasás leáll és nem történik semmi.. próbáltam windows 7-nél is de a telepítőt ott sem akarja betölteni. Mi lehet a gond? A válaszokat előre is köszönöm!
  12. Köszönöm szépen a segítséget, és a részletes leírást!
  13. Holnap is leszek természetesen, előre is köszönöm a segítségedet!!
  14. Értem, köszönöm. és esetleg biztos módszerre nincsen megoldás, mert nekem biztosra kellene. Mert ha nem indulna el akkor annak nem örülnék
  15. Feledatütemezőt még nem használtam soha.. de utána olvasok. De miért nem biztos hogy működni fog ? Milyen programozási nyelvet ajánlanál kezdésnek ?
×
×
  • Create New...