Jump to content
PirateClub.hu

brigi1

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

brigi1's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Valaki segítsen! Vettem egy Myaudio Tablet Series 808DCC készüléket és sehogy sem akar a jelszóval védett wifi routerra, felcseszett már agyilag! Lehet rossz a wifi adapterje egy zsír új készüléknek?
  2. brigi1

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Kicsit behalt ez a topik? Mindenki nyaral? Közben én is, de állandóan be kell állítgatnom a GPS-t. Senkinek sincs ötlete? Ha valaki él még: HELP! Bandi is nyaral? Légyszi segítsetek!!!!!! Üdv: Tomi
  3. brigi1

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Blue Phanter V-350-m van és mostanában minden kikapcsolás után elfelejti a beállításokat. Például szinte mindig kéri a nyelvi beállításokat, a licenc szerződés jóváhagyását, az út típusok beállítását, stb. Legyetek szívesek segíteni, mert már a ROM frissítésen gondolkodom. Hétfőn mennék nyaralni és nagy szükségem van rá!!
  4. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ethernet kártyán keresztül szeretnék összekötni PC-t és laptopot. Kábelem van, a laptopban is van hálókártya, mit és hogyan kell beállítani? Ja mind a kettőn windows freedom ultimate op. rendszer van. A cél az egyik gépről a másikra áthúzni cuccokat. Csütörtökön elmegyünk tíz napra nyaralni, lehet már csak utána lesz időm rá. Előre is köszi és szájbarágósan kérem ha lehet. Üdv: Tomi
  5. brigi1

    Nagyonsok térfigyelő kamera!!!

    Sziasztok! A feleségem a west end-ben dolgozik és képzeljétek el a főnöke neten kereszül kamerán figyeli és hallgatja őket! Nem tudjátok véletlen az ilyen üzlet megfigyelő kamerákat hol nézegetik ezek a....... kiváncsi bu...ik? Légyszi help!
  6. brigi1

    BluePanther V350

    Helló mindenkinek! Én is vettem egy Blue Panther V350-et igo 2006 plusszal, de becsaptak és beta verzió van rajta. Ezt nem lehet frissíteni, tudna valaki segíteni, séria szám estleg letöltő kód? A készülék nem akar az actívsync- el sem komunikálni esetleg cd? (mert azom sincs) valakinek? USB- n kilátásom illetve halvány gőzöm sincs hogyan megy. Kezdő vagyok, ha van valakinek tapasztalata kérem lépésről lépésre írja le!
×
×
  • Create New...