Jump to content
PirateClub.hu

lowrider653

Veterán
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About lowrider653

 • Rank
  Pelenkás
 • Birthday 06/11/1982

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 1. Javasolnám feltüntetni, hogy ez nem a Csákányi-Márkus-Psota-Váradi féle szinkron, hanem valami újraszinkronizált változat. Engem - ebből kifolyólag - nem is érdekel. A feltöltést persze köszönöm, csak nem ezt kerestem.
 2. Halihó! Kösz a feltöltést! Ez TV-rip? Vagy az indexkép nem ebből a videóból van? Az AXN logó miatt kérdezem.
 3. Keddenként egyértelműen Burger King... vodásként 1 Whopper menü áráért 2-őt kapok, ez azért nem mindegy. Hozzáteszem a Whopper a gyorséttermi hamburgerek közül messze a legjobb. Méretét és a tartalmát tekintve is. A húspogácsáról nem szólnék, mert az mindenhol ugyanaz, de itt "rendes" hagymakarika, saláta és paradicsom is van benne, míg a mekiben számomra zavaró, hogy a salátát (már amelyik szendvicsben van) szinte apróra szeletelik, hagymát dettó. Egyébként a mekiben is szoktam enni, de ott már inkább csak a szezonális ajánlatokat (görög-, amcsi-, stb. hetek). Ja és még egy pozitívum a Burger mellett: Ott van végre csípős a kínálatban, míg a mekiben ez nagyon elvétve fordul csak elő. A krumpli viszont sajnos általában rosszabb, mert a kisebb vevőkör és forgalom miatt gyakrabban előfordul, hogy kevésbé friss... én meg azt szeretem, ha még forró, amikor kiadják. De ez van, valamit valamiért!
 4. lowrider653

  Ki a kedvenc pornószínészed?

  Na akkor menjünk sorban 1) Sasha Grey 2) Shawna Leenee 3) Mia Lina 4) Jenna Haze 5) Katja Kassin 6) Kelsey Michaels Ők azért, mert "úgy nyelik, mint kacsa nokedlit"! Aztán vannak a "gyermekkorom kedvencei", a hőskorból, akiknek volt valamiféle megragadó szexuális vonzásuk anélkül is, hogy igazából megdugták volna őket - ők már azért kevesebben vannak 1) Michelle Wild 2) Jenna Jameson
×