Jump to content
PirateClub.hu

Petur

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

802 profil megtekintés

Petur's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

21

Közösségi hírnév

  1. Petur

    Mik a kedvenc sorozataid?:)

    Két pasi meg egy kicsi Maffiózók Tudorok Borgiák Twin Peaks Egy rém rendes család Született feleségek Trónok harca Downton Abbey Csengetett, Mylord?
  2. Petur

    Milyen android launcher-t használsz?

    Szerintem sem vészes telefon. Össz-vissz 20.000,- Ft volt (nem kellett hűséget vállalnom drága előfizetésre, stb.), egyszerűen ennyit fizettem érte a szolgáltatónak újonnan. Szerintem annyit bőven megért. Nem tudom mit értesz lassú alatt, de nekem ilyen gondom nem volt vele. Pedig volt a kezemben iphone és Samsung Galaxy S is. A komolyabb játékok kivételével minden fut rajta - sőt még a GTA III is elmegy rajta szaggatás nélkül. Bár szerintem ha valaki ekkora méretű képernyőn szeret játszani, akkor inkább PSP. Viszont én inkább maradnék a pc-nél vagy a Playstationnél, ha már játék. Nekem kicsit erőltetettnek tűnik a játék a telefonon. Nem mondom, várakozás közben még elmegy, hogy elüsse az ember az időt. De rendszeres játékra nem való. Hétköznapi használatra pedig tökéletes - email, netezés, esetleg irodai programok. Szóval ár/érték arányban tökéletes. Úgy gondolom, hogy 1 Ghz felett csak a marketing miatt veszi a fogyasztói társadalom a telefonokat, hiszen ki sem tudják használni a teljesítményüket. Amire megjelenik olyan program, ami kihasználná a teljesítményüket, addigra megjelennek az újabb, "fejlettebb" telefonok, amelyeket vígan és dalolva vesznek meg egy hosszú éjszakai sorbanállás után a konzumidióták. Ez utóbbi megjegyzésemet nem a jelenlévőkre értettem. Ők mindig kivételek.
  3. Petur

    Milyen android launcher-t használsz?

    Sziasztok! Az FTL Launcher Pro-t használom ZTE Skate-en. Keveset eszik és gyors, mint a villám.
  4. Petur

    Kedvenc filmes idézeteid?

    Közönséges bűnözők "Keaton mindig azt mondta: Nem hiszek Istenben, de félek tőle. Én hiszek Istenben, de az egyetlen akitől félek, az Keyser Soze." /Verbal Kint/
×
×
  • Create New...