Jump to content
PirateClub.hu

Bukrin

Veterán
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Szegény

About Bukrin

 • Rank
  Lézengő

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lehet, hogy ez volt a hiba. :) A tegnapi letöltésekkor mindig kb. 100 kB méretű EPUB jött le, ma pedig már egy kb. 200 kB-os. Ez utóbbi viszont már tökéletes! Köszönöm szépen a feltöltést!!
 2. Nem a PDF és a MOBI verziókkal van gond, hanem az EPUB-bal. De nem gond, mert a MOBI is tökéletes, csak azért tűnt fel, hogy hibás az EPUB, mert én mindig azt a formátumot szoktam letölteni.
 3. Igen, ezzel már minden OK. Köszönöm szépen a feltöltést!!
 4. Köszi a feltöltést! De szeretném jelezni, hogy 2-szer is letöltöttem az EPUB-verziót, de nem olvasható. Valamilyen hibát jelez az olvasó megnyitáskor.
 5. Mindenki hibázhat. Akár többször is. Erről a másik link-ről pl. "Cara Hunter - Egy közeli ismerős (Adam Fawley 1.)" c. könyv tölthető le.
 6. Valami nem stimmel: a link-ről a "Luca Di Fulvio - A lány, aki megerintette az eget" c. könyvet lehet letölteni PDF formátumban.
 7. Köszi, ennek már nincsenek kisatírozva az oldalai. Viszont, nálam a formázása nem a legjobb, de lehet, hogy csak az én gépemen.
 8. Köszi a feltöltést! Viszont, a "Zátonyok közt (Hercule Poirot 27.)" nem OK, mivel a szöveg ki van satírozva benne. :(
 9. Így van, ahogy SpGhu írja, vagyis, hogy a link-be legalább 1, de gyakran több oda nem való karakter kerül. Én ilyen esetekben ismét beillesztem a link-et, de mielőtt "leEnter-ezném", végigmegyek rajta a kurzorral, és ahol 1-1 karakter erejéig elakadok, ott kitörlöm ezeket a láthatatlan karaktereket. Ezt követően már elindul a letöltés.
 10. Igen, erre gondoltam! Nagyon szépen köszönöm!!
 11. Köszönöm a feltöltést. Egyben érdeklődnék, hogy a "Diana Gabaldon: A lángoló kereszt 1. (Outlander 5.)", vagyis az 5. rész 1. kötetete nincs meg véletlenül?
 12. Kíváncsiságból kipróbáltam a "Kapcsolatok"-at, és nekem gond nélkül elindul a letöltés, nincs a link-kel semmilyen probléma.
 13. Bukrin

  Ashampoo Photo Optimizer 8.1.1

  Megoldódott! A fenti probléma a "Total Commander" alatt jelentkezett. A "7-Zip"-pel simán ment a kicsomagolás. Köszi a feltöltést!!
 14. Bukrin

  Ashampoo Photo Optimizer 8.1.1

  Fura, de a "Ashampoo Photo Optimizer 8.7z" állományban található "fcw.nfo" fájlt ki tudom csomagolni az "fcwteam2020" jelszó segítségével, de a "crack" mappában lévő "ash_inet2-dll"-t már nem.
 15. Visszatérve a "decryption key" üzenetre, én azt vettem észre, hogy az okozza a hibát, hogy a letöltő link-be bekerülnek olyan karakterek, amelyek így ránézésre nem látszanak. Mivel ezek leggyakrabban a link vége felé szúródnak be, ezért ilyen esetekben azt szoktam csinálni, hogy a link-et beillesztem valahova (pl. egy új böngésző ablakban a Google kereső sorába), és a link utolsó 3-4 karakterét visszatörlöm (ekkor már tapasztaljuk, hogy ehhez nem csak 3-4-szer, hanem akár 8-10-szer is le kell nyomnunk a visszatörlés nyilat), majd visszaírom a link végéről kitörölt karaktereket. Ezt a javított link-et futtatva már elindul a letöltés.
×