Jump to content
PirateClub.hu

gabor_0017

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

gabor_0017's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. hát igazából nemtom már hogy kezdődött :S de kicsit idegesítő... nha mind1... majd kipróbálok mindent:D
  2. teljesen originált csomagolt xpvel is ez volt a probléma... és ha a hálókari a sz*r, akkor azt megtom vhogy nézni?
  3. Az alaplapom egy Gigabyte 945GCM S2C névre hallgató valami, ezen van az említett Realtek kártya. Az oprendszer Windows XP Blade Edition (nemtom hallottál-e már róla, kicsit tört... )
  4. megtörtént a csökkentett mód-beli víruskeresés, de nem talált semmit a Terminator. Ja igen... kifelejtettem ezt: "Nincs kapcsolat, vagy korlátozott..." - ez az üzenet, amikor a gép nem kapja meg a hálózati címet. Most már arra gondolok, hogy az én hálókarim a szar, de ezt valahogy ki kéne deríteni... tipp?
  5. Helló! A probléma a következő... Adott egy gép egy Realtek RTL8139/810x hálókarival, és egy T-Kábel által szervírozott kábelmodem. A gond az, hogy az internetet csak akkor tudom használni, ha USBn keresztül dugom rá a gépre a modemet. Ez azért nem okés, mert az NDIS.sys valamiért nem szereti ezt a megoldást, szal kékhalál. UTPn pedig nemtom miért nem megy, egy ideig működött, most meg a "Hálózati cím kérése" pontnál megáll a kapcsolódás. Én gondolok arra hogy egy vírus blokkolja a hálózati "interfészt", de nem talál semmit a Norton. Ha nem talál semmit akkor meg remélem h nem a hálókarim a szar... ezt hogyan tudnám megállapítani? Segítsetek pls... Köszönöm!!
×
×
  • Create New...