Jump to content
PirateClub.hu

thommz

Veterán
  • Pontszám

    700
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About thommz

  • Születésnap 03/05/1992

Contact Methods

  • AIM
    Nincs
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    Nincs

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Behind The Wall
  • Érdeklődés
    Legfőképpen a zene és a programozás, de túl sok minden érdekel, hogy ide tudjam írni. :-)

Legutóbb itt jártak

4,041 profil megtekintés

thommz's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

0

Közösségi hírnév

  1. thommz

    Dalriada

    A Virrasztókat meg a Niburtát is szeretem, de azért jó volt a régebbi felállású Dalriada is. A PC-s zenei fórum meg eléggé lankad az utóbbi 2-3 évben sajnos, szóval lassan jönnek a válaszok.
  2. thommz

    Dalriada

    Osztom Mortuus véleményét, így már tényleg kezd elmenni lagzi-metálba. Én is örülnék, ha újra Kikelet vagy Szelek fajta lemezben gondolkodnának.
  3. thommz

    szomorú zenék

    Dream Theater - Disappear http://www.youtube.com/watch?v=F2uzG13TdPA&feature=related
  4. Nem. A nyaka emlékeim szerint nem homorú, inkább kicsit domború is (most nincs nálam a gitár, azt már nem tudtam elvinni kollégiumba =/ ). De mondom, nem annyira zavaró az elhangolódás, még az alap vintage tremolójával is pillanatok alatt be lehet lőni. Csak furcsa, hogy alaphangolásban szilárdan tartotta a hangolást egy hétig is.
  5. Nekem indonéz GRG170DX-em van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig nem volt vele bajom, jó erősítővel jól szól, nyaka jól használható, csak mély hangolásban (C# és C környékén) nagyon szeret felfelé hangolódni gitár, bár nem vészes, csak minden nap kell hangolni egy kicsit. Nem tudom, hogy ez a gitártól vagy a hőmérséklet-változásoktól van-e.
  6. thommz

    TOP 5

    0. Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. PJ Harvey - Piano 2. Suhancos - Költészet az aszfaltról 3. Warmen - Spark 4. Muse - Hysteria 5. Timur Lenk M. G. - Kultúrrap
  7. thommz

    Ötletek A Fórumhoz

    Alapjában egyetértek Krass-szal, de mondjuk ezt a 2-3 hónapos passzivitás utáni törlést nem tartom jó ötletnek. Volt, hogy közel fél évet nem jöttem fel a fórumra, mert nem nagyon kerültem internetközelbe, ha meg mégis, érthetően voltak fontosabb dolgaim is. Utána töltöttem is fel szépen, segítettem is, új embereket ismertem meg itt, amikre nem igazán kerülhetett volna sor, ha mondjuk önhibámon kívüli passzivitásból bannolnak.
  8. Én is vezetek, még régebben egy lányhaverom mondta, hogy vezessek. Szerinte jót tesz nekem, ha kiírom magamból azt, ami kikívánkozik, még ha csak magamnak írok is.
  9. thommz

    Dalriada

    Sajnálom is... =/
  10. thommz

    TOP 5

    No. 0 még mindig: Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. Cseh Tamás - Csönded vagyok 2. Cseh Tamás - Budapest 3. Cseh Tamás - Illegalitásban 4. Dream Theater - Take your fingers from my hair (Zebra cover) 5. Timo Tolkki - Now I understand
  11. thommz

    Hogy vagytok?

    Megvan a nyelvvizsgám, örülnöm kéne, de félek. Aggódom az anyukám egészségéért.
  12. thommz

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Ne legyen beteg, és jöjjön velem holnap koncertre
  13. thommz

    Dalriada

    Nekem meg még mindig nem hozták ki a példányomat...
×
×
  • Create New...