Jump to content
PirateClub.hu

Tomi14

Veterán
  • Pontszám

    107
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Tomi14's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Van ugyebár az Invitelnek ez a szolgáltatása, és az lenne a kérdésem, hogy a SetTopBox-ot összebírnám-e valahogy kötni a számítógéppel? Mert ugyebár nincs benne winyó, hanem a központba veszi fel az adásokat, és erre szeretnék valami megoldást keresni, de nekem nincs ötletem. Ilyen csatlakozók vannak rajta hátul: - 1db Ethernet bemenet - 2db USB - 1db HDMI kimenet - 2db SCART csatlakozó - Komponens csatlakozók Ha nem ide kellett előre is elnézést, és köszönöm a segítségeket...
  2. Tomi14

    transformers 2

    Amerikában ha minden igaz, 2009. Június 24.-én lesz a premier, nálunk pedig valószinű (mint minden film mostanában) tolódni fog pár hónapot, de remélem, hogy keveset.
  3. Tomi14

    Prison Break

    Hoztam egy nagyon rossz hírt : A szökés: kasza, ennyi volt A Fox bejelentette, az újabb szezont már nem rendeli meg A szökés-ből a fiúk pár hónapon belül búcsúznak. Várható volt, de csak kedden vált hivatalossá: a negyedik évaddal vége a nálunk A szökés címen futó Prison Break-nek. A sorozatot adó Fox a szokásos téli sajtótájékoztatón közölte az újságírókkal, hogy nem rendel meg újabb epizódokat a börtönös sztoriból. A csatorna képviselői szerint ennyi volt a történetben, négy év alatt kifulladt - és ezzel bizonyára a nézők nagy része is egyetért. Sőt a show készítői is úgy vélik, nem érdemes tovább bajlódni A szökés-sel: az executive producer, Matt Olmstead például úgy nyilatkozott az Entertainment Weeklynek, nem akarják, hogy "a sorozat önmaga paródiájába csapjon át", ezért inkább időben befejezik. Az utolsó részek április 17-től kerülnek adásba, arról viszont még nem született megállapodás, hogy összesen hány darab: egyelőre négy epizód van készen, az eredeti megrendelés pedig plusz két részre szól. Valószínű, hogy a csatorna a maradékot is bekéri, hisz a rajongók miatt fontos lenne lezárni a történetet - így még a tervezett tévéfilm is megvalósulhat. A szökés nézettsége az utóbbi évhez képest 22 százalékkal csökkent, de indulásakor igen szép számokat ért el, a letöltő oldalakon pedig máig előkelő helyen szerepel. Készültek epizódok mobiltelefonra is, jelenleg videójátékot fejlesztenek a történetből. Forrás: [origo]
  4. Tomi14

    Melyik volt a legjobb KGST autó?

    Az 1200-es lada az igaziiiiii!
  5. Tomi14

    transformers 2

    Megan Fox-ra gondolsz?
  6. Tomi14

    A Coca-Cola Titkos Hozzávalója

    De szerintem a Pepsit is igy készítik. :D
  7. De ha sima tv-d (CRT képcsöves) van, akkor elég homályos lesz rajta a kép.
  8. Tomi14

    Kontroller

    Én játszottam mindkettővel, PS 2, X360, de énnekem jobban bejön az Xbox 360-é. Már csak azért is, mert az analógokról nem csúszik le a kezem, ha izzad.
  9. Tomi14

    Halálos Iramban 4

    Én azt remélem, hogy nem lesz benne olyan sok számítógépes jelenet, bár azt nehéz lenne kihagyni belőle.
  10. Tomi14

    Szállító 3

    Remélem én is, hogy ugyanolyan ütős film lesz ez is, mint az első kettő. Amúgy a Hitman-ben is benne van a T-Bag.
  11. A tv-ben sok mindent mondanak! Szerintem a legvalószínűbb a meteor. Ezt a témát már egy pár éve feldobták, hogy 2036 körül becsapódhat egy meteor. A Discovery-n néztem a múltkor egy műsort erről, és ott azt mondták, hogy 2029-ben már vészesen közel lesz ez a meteor, és akkortól próbálják meg eltéríteni. Ha nem sikerül, akkor (de mért ne sikerülne) 2036-ban becsapódik.
  12. Hy! Az író márkája milyen, mert, ha Samsung akkor dobd ki, és vegyél másikat. Csak azért mert nekem is Samsung íróm volt, és azzal voltak ilyen gondok. Ha becsuktam kinyitódott, ha kinyitottam becsukódott, és engem nagyon idegesített.
  13. Értem, azért kössz a segítséget, akkor gyüjtsek pénzt, vegyek új alaplapot, meg minden mást, vagy vegyek egy új konfigot?
×
×
  • Create New...