Jump to content
PirateClub.hu

mobala

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

mobala's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Itt olvastam fenntebb egy elég részletes leírást a feliratégetésről. Kérdésem az lenne h használt már valaki Adobe Encore DVD-t feliratkészítéshez? Én most kezdek elmélyülni benne, megvettem hozzá könyvet is és ott írja h simán lehet csinálni hozzá. Egy txt fájlba megírni a szöveget, időkóddal ellátva és azt az encore simán megeszi. Valakinek van tapasztalata?
  2. mobala

    Menü készitési tanácsok!

    Én úgy értelmezem, h a kész menübe belenyúlni akar a srác.
  3. mobala

    Menü készitési tanácsok!

    Tudtommal ilyet nem lehet csinálni. A menüt is olyan mint a videó. Megváltoztatni a benne lévő dolgot nem lehet.
  4. Akkor mivel készíted? Ez jó effektnek? Bár nem az a típus/stílus amiket Te csinálsz, ez inkább logo animálás. Itt a főoldalon egy kis animáció
  5. mobala

    1 film, 2 hangsáv!

    Az időzítéshez mindekép szükség van egy komolyabb progira. pl. Premiere pro. Ott a 2 hangsávot egymás alá teszed, majd keresel egy olyan pontot, ami jól elkülöníthető hang van pl. lövés, reccsenés stb. Tehát ami hirtelen hangváltozás, ott elvágod a hanganyagot, majd ezt ugyanúgy megteszed az angol audio sávnál is. Utána a két sávot egymás alá helyezed a vágási pontoknál és akkor elvileg szinkronban lesz. Mivel mondjuk NTSC és PAL rendszerről van szó, elég nehéz dolog okosat mondani. Létezik átkonvertálás, de házi keretek között nehéz.
  6. Szia! Nem akarlak megbántani, meg kritizálni sem, de egy statív jó lenne, mert így olyan mintha egy hajón lenne. Az effektek nekem picit viccesek. Mivel csinálod? AE? Sok tutorial van Youtube-on amivel nagyon szép effektet tudsz elkészíteni. Kezdőnek nem rossz, látszik az akarat...
  7. Lehet valami olyan kodekkel készült, amit nem komál a PPro. Próbáld meg elősször átkonvertálni a fájlt valamivel. Procoder, TMPEG encoder stb. Utána lehet h jobban fogja komázni. Vagy tegyél fel valami kodeket, de óvatosan, mert a Ppro nem nagyon komálja.
×
×
  • Create New...