Jump to content
PirateClub.hu

ljgda

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

ljgda's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ljgda

    Első próbálkozás (GIMP)

    Hosszú idő után újra lett szabadidőm és úgy érzem megpróbálom továbbra is népszerűsíteni a GIMP-et a magam kis próbálkozásaival Tehát az eredmény: És a kiindulás: A véleményeket előre is köszönöm.
  2. ljgda

    Első próbálkozás (GIMP)

    Köszi minden véleményt, a felső ablakokban a felhőkre nem figyeltem, de a ég kék színét próbáltam egyformára összehozni, még a felhős ablakokban is, lesz ez még jobb is A gépnek a méretének hibáját pedig még vizslatom. Amúgy a GIMP annyival másabb mint a ps, hogy kevesebbet tud, illetve amit tud azt néha körülményesebben (3-4 kattintás 1 helyett), viszont igyenes. A rétegkezelés pl ps-ben kényelmesebb. Mostanság próbálok ráállni a free GPL licence-es progikra.
  3. ljgda

    Első próbálkozás (GIMP)

    Köszi! Próbáltam az ablaknál az éleket egy kicsit elsötéttíteni, illetve minnél pontosabban vágni, hogy ne látszódjon az illesztés. Van még egyéb ötlet hogy hogyan lehet a két képet jobban összedolgozni?
  4. Sziasztok! hát ez lenne az első képmanipulálásom GIMP-pel: Ezek pedig a kiindulási képek: WTC: Repülő: Az ablakok: A véleményetekre volnék kíváncsi.
×
×
  • Create New...