Jump to content
PirateClub.hu

nyezege

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About nyezege

  • Születésnap 03/05/1990

Contact Methods

  • MSN
    nyezege@citromail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

1,809 profil megtekintés

nyezege's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

13

Közösségi hírnév

  1. nyezege

    Együttes szólánc

    Dropkick murphys
  2. nyezege

    Ghostbusters 3 - Szellemírtók 3

    Na legalább amit Thor csinált logó az legalább hűen tükrözi milyen lesz ez a film xD
  3. nyezege

    Ghostbusters 3 - Szellemírtók 3

    Mi ez valami reboot??? úr isten utálom azt a nőt minden filmet elront.... A szellemirtók nagy kedvencem mai napig de ezzel csak meggyalázni lehet az emlékét -.-
  4. nyezege

    Prometheus

    Ez egy kritikán aluli film,megnéztem moziban és kár volt.A,ha lehet alien féleségnek nevezni azt a valamit az is rossz helyen kelt ki mert az idegen manus az eredeti Alien film szerint a székben ült és ott tört elő belőle.Folytatásosra csinálták de a kritikáknak köszönhetően amit biztos hogy megkap,esélytelen a második rész.Vagy ha megcsinálja is jobb ha odateszi magát Ridley Scott...horrornak sem mondanám,nem volt semmi sötét és ijesztő benne ami ahhoz kell,a zenéről inkább nem mondok egy szót sem azt hittem felkötöm magam,az android magyar szinkronja az meg annyira unalmassá tette a filmet...fúúúúú. Mondjuk ez az én véleményem,de akkor is ha már alien film akkor is sokkal többet vársz tőle,még ha előzményfilm is,és írták is azt hiszem nem magán az alien-eken van a hangsúly hanem rajtunk hogyan is teremtődtünk és hogy mennyünk látogassuk meg őket,de akkor is ezt meglehetett volna csinálni jobban is.
  5. nyezege

    Wartburg 353 WR

    "A 353-as széria 1966-ban jelent meg, és természetesen a versenypályákon is átvette előde szerepét. 1000 köbcentiméteres 50 lóerős szériamotorját teljesen átalakították, hogy az a ralizáshoz kissé túlsúlyos karosszériát fürgén tudja mozgatni. A Wartburg motorokban eredetileg két felömlőcsatorna volt, az egyik legfőbb módosítás, hogy a sportcélokra szánt verziókban három ilyet alakítottak ki. Emellett a sűrítést 11:1-re növelték, megváltoztatták a vezérlést, lekönnyítették a dugattyúkat, három darab sportcélokra gyártott porlasztót és módosított kipufogórendszert szereltek rá, amivel 7000-es percenkénti fordulatszámon 90 lóerő leadására volt képes." Én ezt találtam.Remélem segítettem.
  6. nyezege

    Formula 1

    Ahogy nálad is.Nem, Nagy K?Mert Alonso párti vagy,ám mint látható Danials is látta hogy a mutogatás az nagyon nem kellett volna,és nála már nem ez az első eset hogy ha nem kerül előre akkor "besértődik".Ez egy verseny,el kell fogadni ha valaki mögé beragad és törekedni arra hogy megelőzze én bevallom nem vagyok Alonso-párti jó pilóta de viselkedjen is 2*es bajnokhoz méltóan.Schumacher az akiről példát kellene venni.most jött vissza mennyi kritikát kap és hasonlók.most rögtön az elején akár az súlyosabb baleset is lehetett volna,és Liuzzi-val úgy sétáltak el "azért ez közel volt "mosolyogva. ez benne van a játékban.Alap hogy a kedvencnek szurkolunk és szidjuk azt aki mögé beragadt illetve miért nem engedi el. Az ok a verseny itt megvolt az esély mindenkinek a bizonyításra. A Ferrari nem figyelt a boxkiállásokra így köszönheti Alonsó a csapatnak is a helyezését mert Webbere figyeltek és ez tény. A Renault nagy taktikus és jól is számoltak. Itt a csapatok döntötték el itt pilótát nem kellene hibáztatni mert aki versenyben volt a pontokért az tette a dolgát. Ez egy jó év volt mindenki beleadott mindent és szoros lett a vége. Remélem a jövőév is ilyen lesz.
  7. nyezege

    Formula 1

    Nagy K nincs igazad Alonso csak ne mutogasson,verseny van,itt kellett volna megmutatnia mekkora ember is ő.Az hogy előrébb volt pontban azt a múltkori kis akció miatt vált lehetségessé. A Ferrari nem figyelt ez csapaton belül is be volt nézve. Petrovnak ez most ráadásul bizonyítási lehetőség volt neki nem volt érdeme hogy ki lesz a bajnok viszont ha már maga mögött tart egy 2*-es bajnokot legalább 35 körön át az mutatja milyen jó pilóta + a helyezés is számít neki.Egyenesekben Alonso nem érte utol és a lassabb részekben pedig Petrov nagyon jól védett.Verseny volt és ebben nincs semmi vita. Az orosz jó volt.Szép volt Petrov! A mutogatásért meg annó büntetést járt és meg is lettek szólva a pilóták emiatt.Nem csodálnám ha kapna esetleg pénzbírságot. És szép volt Kubica-Rosberg mert szép csendben ők is odalopták magukat.Ha még sikerül is megelőznie Petrovot,Rosberg nem hagyta volna hogy megelőzze,Kubica meg pláne. Vettel parádés volt ma igazán profin és Bajnokhoz méltóan fejezte be a mai versenyt. Webberen látszik nyomás alatt nem tud vezetni és a Redbull okosan döntött mikor mind a két pilótának szabad kezet adott,rajtuk állt ki lesz a bajnok. Éljen Vettel Ő a bajnok és megérdemelten.
  8. nyezege

    Mekkora a súlyotok?

    65 kiló 170 cm magas/átlagos súly a magassághoz
×
×
  • Create New...