Jump to content
PirateClub.hu

JeCee

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

JeCee's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. JeCee

    SonyEricsson K800i

    Ugyanaz, csak az i sorozatú europában lett készítve, még a többi máshol - kínában is van U-s például
  2. Hell all! Kéne egy kis help...szoval olyat szeretnék csinálni, hogy adott egy kép... és abból szeretnék csak egy részen 1 színt hagyni. Szoval olyat, hogy fekete-fehér kép, és mondjuk 1 poló piros. Remélem érthető voltam, előre is kösszes!
  3. Öhhm...a camdriver meg a vkp nagyon nem ugyanaz^^
  4. Én vezetek, jó rég óta...és lássatok csodát, napi 20-30 ember a filozófiai dolgaimat olvasgatja, pedig hetente max 3szor írok. És szerintem jó dolog, kiírhatsz mindent magadból, ami bánt, ami jó.
  5. JeCee

    SonyEricsson K300i

    Lehet, de az garivesztős <- gondolom a K300on már amúgy sincs - és érteni kéne az .xml kódokhoz.
  6. JeCee

    Milyen telefont vegyek?

    Attól függ, mire szeretnéd használni. Az 5700 zenéhez illik, de megvan benne a Nokia feelin, még az E65 okostelefon, inkább üzleti stílusú. Én az 5700át ajánlom.
  7. Szoftfrissítés, infot http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=466 ITT találsz.
  8. Ha újra akarsz Flashelni, nézz be Mo. egyik legjobb Se fórumára: http://seria.hu/forum Itt regisztrálj, ha megvan, nézz be ide: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=324&postorder=asc És ha már erre jársz, akkor nézz szét a Mobiltuning topicban is-ha már W610es szoftod van, akkor használhatsz flash témákat. Meg, ha úgyis ugrik a gari, akkor használtsz más ikonokat is a menüben, erről bővebb leírást a Mobiltuning topicban találsz. Sok szerencsét!
  9. JeCee

    Sony Ericsson K550

    Gondolj csak bele...ha hardveresen romlik el a telód..hát, ismerjük be, az nagy valószínűséggel miattad van. Ha szoftveresen, az gyakrabb, akkor meg újrai szoftfrissítéssel meg tudod csinálni. És nem kell csak arra várnod 3 hetet, hogy elküdjék a szervízbe.
×
×
  • Create New...